1

Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw weekend!

Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 20 juli 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan laat presentator Eddy Keur weten waar je de leukste tips voor het weekend kunt vinden! Op DagjeWeg.NL natuurlijk. Lees alle tips hier even na. Fijn weekend!

Beluister het fragment op Radio 10 Gold!

Zaterdag

Nachtelijk concert

Zomeravonden lijken soms wel eindeloos, helemaal tijdens de Robeco Summernights. Dit weekend gaat dit muzikale feest zelfs door tot in de nacht! Christian Scott brengt samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw een eerbetoon aan Miles Davis. Van 23:59 uur tot 03:00 uur brengt deze beroemde trompettist het werk van zijn grote voorbeeld tot leven. Hoor hem fluisteren op de trompet!

Robeco Summernights.
Van 29 juni tot en met 31 augustus 2013.
Toegang: varieert per concert.

Tilburgse Kermis

De muziek klinkt en de attracties draaien: de Tilburgse Kermis is begonnen! De grootste kermis van de Benelux vult de Tilburgse binnenstad met ruim 230 attracties. Eendjes schieten, scheuren in de botsauto's of over de kop hangen in één van de attracties. Voor iedereen, van jong tot oud, valt er wat te beleven op deze enorme kermis. Iedere dag is er een nostalgische kermis en vinden feestgangers entertainment en natuurlijk bier in de Amstelbierhal. Op zaterdagavond is de kermis een uurtje langer open, voor iedereen die er maar geen genoeg van kan krijgen!

Tilburgse Kermis.
Van 19 tot en met 28 juli 2013.
Toegang: gratis, maar voor de attracties geldt natuurlijk wel een vergoeding.

Zondag

Spetteren in het Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum zorgt voor verkoeling in de zomervakantie. Speciaal voor de kinderen organiseert het museum allerlei extra activiteiten. Mee varen op een vissersboot op het IJsselmeer varen bijvoorbeeld of zelf een zeepje maken. En dit weekend staat er waterpret op het programma! Bouw samen met andere kinderen een schip of glijd van de waterkabelbaan. En een beetje nat worden is helemaal niet erg!

Waterpretweken in het Zuiderzeemuseum.
Van 19 juli tot 18 augustus organiseert het museum de Waterpretweken.
Toegang: € 14,50 voor volwassenen en € 8,70 voor kinderen. Voor de extra activiteiten geldt soms een aanvullende vergoeding.

Almelose Havendagen

De boegsprietlopers zijn ongetwijfeld blij met het warme weer dit weekend. Tijdens de Almelose Havendagen binden zij opnieuw de strijd met elkaar aan. Wie loopt er het snelst over de boegspriet? En weet daarbij ook nog eens staande te blijven? Natte pakken gegarandeerd en dus een vermakelijk schouwspel voor het publiek! Vier dagen lang is er van alles te zien, te horen en te beleven in de Almelose haven. Iedere dag duiken flyboarders op in het water voor een spectaculaire demonstratie. En ook de Koninklijke Marine zorgt voor spektakel met snelle boten en een klimwand. Met muziek van de shantykoren en lekker eten is het maritieme feestje compleet.

Almelose Havendagen
Van 18 tot en met 21 juli 2013.
Toegang: gratis.

Laatst gewijzigd: 2013-07-19 15:25:48 · Gepubliceerd: 20 juli 2013 - 166