Back to Basics tijdens La Table Sfeerbeurs

Back tot Basics tijdens La Table-sfeerbeurs |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Grote Kerk Naarden van 7 t/m 10 november 2013

6 november 2013 Toerisme Naarden, Noord-Holland Speciale aandacht gaat tijdens de achttiende editie van La Table-sfeerbeurs Naarden uit naar het thema Back to Basics, blijdschap vinden in het alledaagse! Genieten van de geur van herfst, een mooie lichtinval in de kamer, een sfeervol gedekte tafel.

Waardeer handgemaakte objecten en smul van pure, eerlijke regionale lekkernijen. La Table-sfeerbeurs Naarden staat bekend om haar opvallend originele exposanten van hoge kwaliteit en de grote stroom bezoekers. De nadruk ligt op smaakvolle tafel- en interieurdecoratie met bijzondere thematafels, kunst, interieur, exclusieve woonaccessoires en lifestyle. Er is ook aandacht voor mode, juwelen en sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

Inspiratie in Japanse stijl

De Japanse kunstenares Haruka Matsuo presenteert een tafel met keramiek in Japanse stijl, geïnspireerd door de natuur en het dagelijkse leven om ons heen. Interieurarchitect Josephine Dröge uit Tilburg creëert een tafel met een eigentijds stilleven gebaseerd op vervlogen tijden. Unieke combinaties die als een rode draad door haar werk en leven lopen.
De ultieme Kersttafel à la Fernande van Flowerservice ontbreekt natuurlijk niet. "Royaal gedekt met veel kleur en geur". Nieuw dit jaar is haar demonstratie van een ultiem, perfect, zoals het hoort, gedekte tafel. Laat u door Fernande letterlijk en figuurlijk rond (om) de tafel leiden.

Delicatessenplein

Met zorg geselecteerde culinaire specialisten staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, ambachtelijke patés, pasta’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completteren het gevarieerde aanbod.

Prijsvraag: wie vraagt ú mee voor een culinair weekendje Italië?

In de aanloop naar La Table-sfeerbeurs Naarden maken de bezoekers van de Facebookpagina /latablesfeerbeurs kans op een geheel verzorgd culinair weekend voor twee in het unieke sfeerhotel Sextantio in Abruzzo (Italië). Like La Table-sfeerbeurs Naarden op Facebook en plaats de omschrijving/motivatie van uw bijzondere gast voor een culinair weekendje Italië in maximaal 100 worden voor 7 november 2013.

Moeder–Dochterdag (vrijdag 8 november)

Om er helemaal een gezellig familieuitje van te maken, kunnen vrijdag 8 november moeder en dochter gezamenlijk La Table-sfeerbeurs bezoeken voor de prijs van één. (Samen voor 15,00 euro in plaats van 30,00 euro, alleen geldig op vrijdag 8 november 2013) Een dagje in ‘t Gooi Een bezoek aan La Table betekent een inspirerend dagje uit. Naast de sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met onder andere Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerstvoorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en dinerarrangement bij Paul Fagel Arsenaal Restaurants, op loopafstand van de Grote Kerk. Gratis parkeergelegenheid & milieuvriendelijke shuttleservice. Bezoekers kunnen op de website van La Table een kortingskaart downloaden.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-11-06 14:51:20 · Gepubliceerd: 2013-08-29 09:24:53 - 179