1

Fiets fluitend de herfst in - Nieuwsbrief week 39

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 27 september 2013 Toerisme Kies voor een weerbestendig én low budget uitstapje. DagjeWeg.NL heeft genoeg ideeën. Kom maar op met die kou!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win vrijkaarten voor BIKE!

Fiets fluitend de herfst in!

Als het herfstweer hoogtij viert, laten we ons daar natuurlijk niet door op de kop zitten. Geniet van een weerbestendig dagje weg! Laat je verrassen bij een tentoonstelling of ervaar de herfst tot in je poriën met een heerlijk dagje in de natuur.

Waaiers, vernuftige uitvindingen en striphelden

Wat hebben Asterix & Obelix, Leonardo Da Vinci en M.C. Escher gemeen? Ze sieren allemaal een eigen tentoonstelling! DagjeWeg.NL helpt je graag op weg en geeft een overzicht van de beste tentoonstellingen.

Exposities

Heerlijk ravotten in de natuur...

Gebruik al je fantasie en ga lekker spelen in een natuurspeeltuin. Niets mooiers dan de herfst beleven op een ruige plek, terwijl de natuur je speelgoed is. En de meeste natuurspeeltuinen zijn gratis toegankelijk.

Spelen

..of speelplezier met een dak boven je hoofd?

Met aanhoudende regen valt spelen niet mee. Hou de kids bezig en ga naar één van deze indoor speeltuinen. DagjeWeg.NL geeft tips. Hier ben je altijd verzekerd van droog weer en heel veel speelplezier!

Meer spelen

Geniet van een bruisend weekend

Van het wereldkampioenschap voor levende standbeelden tot honderden vliegers op het strand: de komende dagen staan er wel hele bijzondere dingen op het programma. Ga eropuit dit weekend en geniet!

Weekendtips

Meer weekendtips:

Trotseer uitdagingen bij Rock Steady

Dagje strand vol adrenaline

Beleef het verleden in hartje Amsterdam

Appels plukken op de Appelplukdag

Trotseer uitdagingen bij Rock Steady Kies voor een dagje strand vol adrenaline Beleef het verleden in hartje Amsterdam Appels plukken op de Appelplukdag
 

Laatst gewijzigd: 2013-09-27 16:00:30 · Gepubliceerd: 27 september 2013 - 208