1

Bouw je eigen circus of klim op de boot van de Hondenmatroos

Op avontuur met 60 jaar Gouden Boekjes

Museum van de Twintigste Eeuw Nieuws door

archief oud artikel 21 oktober 2013 Toerisme Hoorn, Noord-Holland Speel mee in het circus, klim op de boot van de Hondenmatroos of verkleed je als leeuw en beleef spannende avonturen. Het Koekemannetje, Pietepaf het circushondje en De Hongerige leeuw geven het goede voorbeeld bij 60 jaar Gouden Boekjes.

Vlieg mee in het vliegtuig 'Als Feda slaapt' of help 'De Hondenmatroos' zijn schip te repareren. De succesvolle kinderboekenreeks met het gouden bandje leeft bij 60 jaar Gouden Boekjes in het Museum van de Twintigste Eeuw! Kruip in hele grote boeken in de vorm van tenten en luister naar de spannende verhalen. Of ga lekker knutselen en puzzelen. Er is genoeg te doen!

Knutselen in het Museum van de Twintigste Eeuw

In de herfstvakantie is het feest in het museum! Knutsel je eigen circus op dinsdag 22 of donderdag 24 oktober van 13:30 tot 16:00 uur. Op de knutselmiddagen laat je je creativiteit de vrije loop. Maak ook een poster of je eigen Gouden Boekje.

Breng ook een bezoekje aan De vrouw in de 20e eeuw in het Museum van de Twintigste Eeuw. De tentoonstelling is verlengd tot 5 januari, vanwege de vele ontroerende reacties.

Kijk voor laatste nieuws over tentoonstellingen op DagjeWeg.NL. Of plan een leuk dagje weg met ons overzicht van tentoonstellingen in de herfstvakantie.

Laatst gewijzigd: 2013-10-21 12:25:10 · Gepubliceerd: 21 oktober 2013 - 202

Activiteiten Museum van de 20e Eeuw

Nu te bezoeken

Expositie 90 jaar LEGO


Het museum in Hoorn heeft inmiddels al 130.000 bezoekers met de expositie “90 jaar LEGO” ontvangen. In drie zalen zijn veel diorama’s, bouwwerken en historisch LEGO te ontdekken.