Actief vakantiedagje? Doe een stoere boerderijsport!

Het leukste uitje voor de herfstvakantie Nieuws door

archief oud artikel 22 oktober 2013 Toerisme Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland Wat bof je toch als je deze dagen vakantie hebt. Het is heerlijk weer! Hoog tijd om eropuit te trekken en iets leuks te gaan doen met de familie of je vrienden. In Hazerswoude hebben ze de leukste boerderijsport klaarliggen: voetbalgolf

Golf tussen de koeien

Lekker met z'n allen buitenspelen en een gezellige middag beleven? Dat kan tijdens het leukste uitje van het Groene Hart. De voetbalgolfbaan van Jeu de Boer is open voor kinderen in de herfstvakantie.

Hoe werkt het?

Tussen het vee zijn tien holes gemaakt, net als bij een echte golfbaan. Het zijn niet allemaal gaten in de grond, maar soms ook een trekkerband of een kruiwagen. De bedoeling is dat je in zo weinig mogelijk slagen de voetbal in de hole krijgt. Bal in de sloot? Oeps... dat is een extra strafpunt! Er is ook nog eens onbeperkt limonade en iets lekkers voor na het golfspel. Voor de ouders is er koffie en thee. Zij kunnen lekker buiten wachten of anders in de serre of de sfeerstal. Of ze mogen meedoen, als ze durven.

Voor de lol

Je hoeft helemaal niet goed te kunnen voetballen om mee te doen. Het gaat om de lol! Houd je toch niet zo van sporten, dan zijn er genoeg andere leuke dingen te beleven op recreatieboerderij Jeu de Boer, zoals vogelkastjes maken, klompen schilderen of een ritje op de pony. En als het regent, zijn er spelletjes en activiteiten in de stal!

Meer informatie

Voetbalgolf bij recreatieboerderij Jeu de Boer in Hazerswoude
Dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 oktober tussen 11:00 uur en 16:30 uur.
Kinderen betalen 5,50 euro voor voetbalgolf. Creatieve activiteiten zijn er vanaf 5,00 euro per persoon.

Laatst gewijzigd: 2013-10-23 08:44:40 · Gepubliceerd: 22 oktober 2013 - 281