1

Aan de slag op KreaDoe 2013

Volg een workshop, laat je inspireren en vier een hobbyfeestje!

KreaDoe 2013 Nieuws door

archief oud artikel 29 oktober 2013 Toerisme Utrecht, Utrecht Ontvlucht het herfstachtige stormweer en laat je inspireren op de KreaDoe 2013. Terwijl de wind door de bomen raast en de regen tegen de ramen tikt, halen creatievelingen hun hart op bij de grootste hobbybeurs van Nederland.

Het gonst van creativiteit in de Jaarbeurs van Utrecht. Van woensdag 30 oktober tot en met zondag 3 november verenigen alle hobby's zich op KreaDoe, de grootste en meest veelzijdige hobbybeurs van Nederland. Maak een kerstkaart met reliëfpasta, volg een workshop taarten decoreren of knit-a-kitten voor de Dierenbescherming. Van recycling ('geef een conservenblik een tweede leven') tot décopatching ('pimp een saai voorwerp'): ga lekker aan de slag bij één van de vele workshops! Wil je thuis ook aan de slag? Laat je inspireren bij de vele kraampjes en sla direct het nodige materiaal in.

Toe aan een ontspannen dagje uit? Volg een ludieke workshop!

BC'ers op de KreaDoe

Op woensdag 30 oktober lopen er Bekende Creatievelingen rond op de KreaDoe. Brei-goeroes Arne en Carlos openen de beurs, waarna ze hun nieuwste boek presenteren: Noors breien met Arne & Carlos. Maak kennis met dit creatieve duo en vraag hen de hemd van het lijf over breien, haken en handwerken. Iets verderop geeft schrijfster, illustratrice en ontwerpster Francine Oomen overlevingsadvies. Oomen schreef verschillende tienerboeken, waaronder 'Hoe overleef ik wildbreien?' Op woensdagmiddag 30 oktober deelt zij deze noodzakelijke survivalkennis. Stort je in de wereld van creativiteit. Met de tips van Oomen moet het goed komen!

Hoera! KreaDoe viert haar vijfentwintigste verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Daarom heeft iedereen die 25 jaar is gratis toegang tot de beurs en mag iedereen die jarig is tijdens de beurs (van 30 oktober tot en met 3 november) ââk gratis naar binnen.

Laatst gewijzigd: 2013-10-28 13:47:08 · Gepubliceerd: 29 oktober 2013 - 432