1

Pak de stoomtram naar de Pakjesboot

Dagje uit met Sinterklaas Nieuws door

archief oud artikel 17 november 2013 Cultuur Hoorn, Noord-Holland Bezoek Sinterklaas in stijl! Stap in Hoorn op de stoomtram en reis af naar de Pakjesboot in Medemblik. Sint wacht iedereen op met een cadeautje en als je durft, mag je zelfs een stukje meevaren.

Reis mee met een echte stoomlocomotief van Hoorn naar Medemblik en bezoek Sinterklaas in zijn Pakjesboot. Zwarte Piet wijst je de weg naar de steiger bij station Medemblik. Onderweg drink je een heerlijke warme chocolademelk met koek. Eenmaal aangekomen in Medemblik, wacht de goedheiligman alle zoete kindertjes op met een cadeautje - als zijn drukke programma het toelaat, natuurlijk. Neem een kijkje in de werkkamer van de Sint. Ben je lief geweest dit jaar? Dan mag je ook een stukje meevaren. En als je afscheid hebt genomen van Sinterklaas, dan brengt de stoomtram je keurig weer terug naar Hoorn..

Bezoekersinformatie:

De Stoomtram naar de Pakjesboot vertrekt vanaf zondag 17 november tot en met 4 december iedere zaterdag, zondag en woensdagmiddag. Voor het programma is reserveren verplicht.

Laatst gewijzigd: 2013-11-15 17:35:17 · Gepubliceerd: 17 november 2013 - 244