1

Geniet van een gratis uitje

Nieuwsbrief DagjeWeg.NL week 48

Wat te doen dit weekend? Redactioneel door

archief oud artikel 29 november 2013 Cultuur Budgetvriendelijk, in de buitenlucht of juist binnen: er is voor ieder wat wils dit weekend. Ga een heerlijk dagje uit!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win kaarten voor de première van Kerstcircus Ahoy!

Geniet van een gratis uitje

De feestdagen komen eraan, de crisis slaat om zich heen en buiten wordt het fris en koud. Ontwijk de lege portemonnee en de winterse koude. Geniet van gratis dagjes uit! DagjeWeg.NL weet waar je moet wezen.

Laat je verrassen dit weekend

Een spiksplinternieuwe schaatsbaan in Rotterdam, een heuse veldslag op de Veluwe en een betoverend Maastricht vol lichtjes en winterpret. Nog geen plannen voor het weekend? Check dan snel de DagjeWeg.NL Weekendtips!

Eropuit dit weekend!

Vier tentoonstellingen vol ontdekkingen

Zeeën van glas, rauwe en pure expressies en eindeloze kronkelende lijnen. Er is zoveel nieuws te zien in museumland, maar waar begin je? Ga op ontdekkingstocht bij nieuwe tentoonstellingen!

Op ontdekkingstocht

Romantiek en vuurwerk in Edesche Concertzaal

Met z'n tweeën kruipen ze achter de vleugel en samen spelen ze de sterren van de hemel. Het Aachener Klavierduo concerteert in de Edesche Concertzaal op zondag 8 december.

Koop tickets

Cadeautip: naar Titanic in Amsterdam EXPO

Tip voor Sinterklaas en Kerst: Geef een bon voor Titanic: The Artifact Exhibition in Amsterdam EXPO cadeau! De expositie vertelt het verhaal van de bekendste scheepsramp uit de geschiedenis.

Bestel cadeaubon

Meer uittips:

Spelenderwijs op PoolAvontuur in Diergaarde Blijdorp

Win 3 gratis overnachtingen in heel Europa!

Ontmoet Gerard Heineken en beleef het verleden van Amsterdam

Ontdek de grootste beeldentuin van Europa op de Veluwe

Spelenderwijs op PoolAvontuur in Diergaarde Blijdorp Win 3 gratis overnachtingen in heel Europa! Ontmoet Gerard Heineken en beleef het verleden van Amsterdam Ontdek de grootste beeldentuin van Europa op de Veluwe
 

Laatst gewijzigd: 2013-11-29 17:48:20 · Gepubliceerd: 29 november 2013 - 161