Zoek de winter op - Nieuwsbrief week 3

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 17 januari 2014 Toerisme Als de winter uitblijft, zoeken we de kou zelf wel op. Ga lekker schaatsen of skiën. Muts op, sjaal om, handschoenen aan en gaan!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Winnen! 3 heats ijskarten voor 2 personen

Zoek de winter op

Wat is het weer zacht voor de tijd van het jaar! Waar blijft die beruchte winter? Zoek zelf de kou op en ga lekker schaatsen of skiën. Muts op, handschoenen aan, sjaal om en gaan! Geen liefhebber van de kou? Trek dan richting het tropisch zwembad. Veel plezier!

Ontdek de trots van het zuiden: Maastricht!

Met of zonder kinderen, in de stad of op het platteland: ontdek de trots van het zuiden vanuit één van deze fijne logeeradresjes. Maastricht is een geliefde bestemming voor een weekendje weg.

Kies en geniet

Maandag op stap? Hier kun je wél heen!

Geniet van je vrije maandag en ga eropuit! Alleen.. veel uitstapjes zijn helemaal niet open op maandag. Waar moet je heen als je iets leuks wilt doen? DagjeWeg.NL zet op een rijtje waar je wél heen kunt.

Eropuit op maandag

Beleef de hoogtijdagen van jazz

Jazzlegende Bud Powell komt op donderdag 23 januari tot leven in de Edesche Concertzaal. Jazz-formatie Fat Cat brengt hem een muzikaal eerbetoon met de hoogtijdagen van jazz. Mis het niet!

Koop tickets

Vier tentoonstellingen vol ontdekkingen

Ook zo'n zin om iets nieuws te ontdekken? Er is zoveel moois te zien in museumland, maar waar begin je? DagjeWeg.NL heeft de tips. Vier mooie tentoonstellingen van dit moment die een bezoekje zeker waard zijn!

Ontdek het museum

Meer uittips:

Body Worlds: The Happiness Project

Leukste familiedagen bij Klein Zwitserland

In stijl genieten op Buitenhof de Leistert

Rare vogels en vreemde wezens in Utrecht

Body Worlds: The Happiness Project Leukste familiedagen bij Klein Zwitserland In stijl genieten op Buitenhof de Leistert Rare vogels en vreemde wezens in Utrecht
 

Laatst gewijzigd: 2014-01-20 16:08:57 · Gepubliceerd: 17 januari 2014 - 112