Op hoge poten naar de Kunsthal

  Nieuws door

1 februari 2014 Cultuur Rotterdam, Zuid-Holland Hoezee! Na een grootscheepse verbouwing gaan de deuren van Kunsthal Rotterdam weer open. Het museum trapt met S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde en drie andere tentoonstellingen af op hoge poten. Zaterdag 1 februari gratis toegang!

Het is vandaag feest in Kunsthal Rotterdam! Na een grootscheepse renovatie wordt zaterdag 1 februari de Kunsthal heropend. Vier het feestje mee en kom langs bij de optredens van The Kik, jongleur Niels Duinker en dans- en muziekstudenten van Codarts, het Albeda College en Havo Voor Jong Talent.

So You Think You Can Walk

Loop jij iedereen eruit op hoge hakken? Laat het zien bij 'So You Think You Can Walk', waarbij een vakkundige jury bepaalt wie de mooiste looptechniek en uitstraling op high heels heeft. De wedstrijd is helemaal in het straatje van S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde, één van de vier openingsexposities met het design van de damesschoen vanaf 1900 tot nu. Ruim vijfhonderd schoenen van onder andere Christian Louboutin en Manolo Blahnik laten je kwijlen en verlangen naar uitbreiding van je schoenenkast.

Overzicht tentoonstellingen Kunsthal Rotterdam:

Laatst gewijzigd: 2014-02-04 08:56:04 · Gepubliceerd: 2014-01-31 16:49:37 - 339

Dit past bij 'Op hoge poten naar de Kunsthal'