The Lost Temple: Dino's veroveren Movie Park Germany

Spannende tijden in Moviepark Germany Nieuws door

12 maart 2014 bijgewerkt: 30 juli 2015 Op jacht naar dinosaurussen in Duitsland! Vlak over de grens vind je bij Movie Park Germany een nieuwe, spannende attractie. Daal af in een onderaardse wereld, op onderzoek naar een mysterieuze tempel.

De nieuwe attractie in Movie Park Germany zorgt gegarandeerd voor een flinke adrenalinekick. Je gaat namelijk niet dagelijks onder de grond op expeditie! En het is vanaf het eerste moment al spannend. Het avontuur duurt maar liefst vijftien minuten. Ga mee naar een oerwereld, waar een mysterieuze oude tempel staat. De beroemde Britse archeoloog Dr. Jeffrey Carter neemt je mee op avontuur, maar hij verdwijnt plotseling en je moet zelf aan de slag tijdens een zenuwslopende reddingsactie. Je komt namelijk niet alleen oude ruïnes tegen, maar ook dinosaurussen!

Wat is The Lost Temple?

Voor de attractie zijn de modernste film- en animatietechnieken gebruikt. De decors werken er ook aan mee dat je de spannende wereld wordt ingezogen en zelf deel uitmaakt van het avontuur. Je hoort geluiden, voelt trillingen en luchtstromen en maakt zelf deel uit van een andere wereld: een belevenis die je niet snel zult vergeten, belooft directeur Wouter Dekkers. Begint het al te kriebelen? Wat dacht je van:
  • 4D-effecten
  • 360 graden-beeldscherm
  • de 'Immersive Tunnel', waarin grenzen tussen werkelijkheid en fictie verdwijnen
  • een avontuur voor al je zintuigen
  • twee expeditiebussen met een ovaal beeldscherm van 23 meter lang
  • special effects, 'made in Hollywood', die zorgen voor een perfecte illusie en een verhoogd adrenalinegehalte
  • een wereldprimeur!
  • speciaal voor Movie Park Germany ontwikkeld

Aan het werk

In Bottrop zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. De nieuwe attractie wordt gebouwd op het 2.500 vierkante meter grote terrein van de voormalige Movie Magic-hallen. Directeur Dekkers: 'Het internationale team is al sinds afgelopen zomer druk in de weer met de voorbereidingen.' The Lost Temple wordt in de loop van seizoen 2014 feestelijk geopend. Movie Park Germany is open van 4 april tot en met 2 november 2014.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:08:05 · Gepubliceerd: 12 maart 2014 - 1849