Maak een tropische reis door de Orchideeën Hoeve

Ontdek de Orchideeën Hoeve in de mooiste tijd van het jaar

Bezoek de Orchideeën Hoeve Nieuws door

archief oud artikel 3 maart 2014 Natuur Luttelgeest, Flevoland Maak een wereldreis door de Orchideeën Hoeve! De orchidee is één van de grootste plantenfamilies ter wereld. Met maar liefst 31.000 soorten kleuren ze de wereld prachtig in. Om alle soorten te kunnen bewonderen zou je een hele wereldreis moeten maken, maar gelukkig kun je ook in Flevoland terecht. In de overdekte jungletuinen wacht een tropische reis langs verre werelddelen.

Ontdek de acrobaten van de jungle in de mooiste tijd van het jaar

Op dit moment staan in de tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve duizenden bijzondere en zeldzame soorten orchideeën in volle bloei. Daarmee is de mooiste tijd van het jaar aangebroken. Overal waar je maar kunt kijken groeien en bloeien de meest prachtige orchideeën die samen een ware bloemenzee creëren. Je zult zien dat de orchidee met recht de acrobaten van de jungle zijn. De groeiwijze maakt de orchidee zeker tot meest opzienbarende vorm van flora.

Wandel door een prachtige bloemenzee

In de kwekerij van de Orchideeën Hoeve is het ook hoogseizoen. Tienduizenden bloemen laten zich van hun mooiste kant zien. Je moet dan ook stevig in de schoenen staan om het mes niet in de hand te nemen en een bos voor thuis te plukken. Ook in de winkel kun je terecht voor allerlei orchideeënsoorten. In de orchideeënweken in maart pakt de winkel flink uit met een groot assortiment en je bent hier altijd aan het goede adres voor deskundig (verzorgings)advies.

Ontmoet vlinders, papegaaien en meer!

Naast orchideeën en de meest prachtige tropische planten huisvest de Orchideeën Hoeve nog veel meer pareltjes uit de natuur. Zo ontmoet je tijdens de reis ook meer dan tweeduizend vlinders, zwemmen er gigantische vissen in de nieuwe Amazonevijver en voer je vrolijke papegaaitjes met een bakje nectar. Kom en laat je betoveren door de magie van de natuur!

Ontdek de Orchideeën Hoeve en bestel je kaartjes online met korting! Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl.

Laatst gewijzigd: 2014-03-10 11:19:00 · Gepubliceerd: 3 maart 2014 - 821