1

DagjeWeg.NL Nieuwsbrief week 9

Wat te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 28 februari 2014 Toerisme

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Win twee vrijkaarten voor Celine Cairo!

Nieuwsbrief DagjeWeg.NL week 9

Eindig de voorjaarsvakantie daverend met prins carnaval! De praalwagens toeren dit weekend weer door de carnavalsteden en het bijbehorende feest met alle toeters en bellen barst los. Vier het mee of ontwijk de carnavalskrakers en ga iets anders leuks doen. DagjeWeg.NL heeft de alternatieven.

Dierenpracht in het Zuiden

Wandelen tussen slangen en reptielen en op bezoek bij machtige gorilla's en statige giraffen. Niets leukers dan een dagje dierentuin! DagjeWeg.NL-bezoekers beoordeelden verschillende dierenparken. Check hun favoriete dierentuinen in het Zuiden!

Dagje dierentuin

Dagje uit dit weekend!

Vakantie, een zacht voorjaarszonnetje en groot feest onder de rivieren. Wat een weldadig weekend! Verlos dat carnavalskostuum van de mottenballen of ga prins carnaval uit de weg met de andere tips uit de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Weekendtips

Mooiste carnavalsoptochten

Waar vieren mensen het mooiste carnavalsfeest? In Maastricht? In Venlo? Of toch in Gelderland? Iedere carnavalsoptocht is bijzonder, toch vind je hier alleen de beste parades. Zodat je precies weet waar je dit weekend moet zijn!

Carnavalsoptocht

Romantische lentetips

De dagen worden langer, sneeuwklokjes springen uit de grond en de zon werpt ons af en toe een stralende glimlach toe. De lente zit in de lucht! Neem je tortelduifje mee uit en geniet van een romantisch dagje uit.

Romantiek

Nog meer leuke tips!

KlimAvontuur Appelscha

Historische schepen op Willemsoord

Beleef het spectaculaire powerkiten

Langlaufen op de Veluwe

KlimAvontuur Appelscha Historische schepen op Willemsoord Beleef het spectaculaire powerkiten Langlaufen op de Veluwe
 

Laatst gewijzigd: 2014-02-28 14:51:18 · Gepubliceerd: 28 februari 2014 - 121