Vakantie op het boerenerf

Alle boerderijen van FarmCamps |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Overnachten op de boerderij met FarmCamps

1 juni 2020 Toerisme Landelijk Geniet met volle teugen van het voorjaar op de boerderij! Nergens beleef je het nieuwe, jonge leven en de schoonheid van de natuur dichter bij dan hier. FarmCamps heeft de fijnste logeeradresjes op het platteland, waar boer en boerin alles uit de kast halen voor een onvergetelijke vakantie op de boerderij.

Foto 1. Genieten van het boerenleven. Foto: FarmCamps

Op een FarmCamps boerderij slapen gasten heel comfortabel in een Safaritent, een Farmtent of in een nog luxere Ranchtent of Lodgetent. Alle accommodaties hebben een eigen toilet, een koelkast, een gasfornuis en lekker warme dekbedden. Ook is er in alle tenten elektriciteit. De Lodgetenten zijn inclusief allerlei leuke extra's, zoals een buitenhaard, hangmat en barbecue. Voor de kids is er een speelhut en een supergave bedstee van Saartje Prum. De Ranchtent heeft een eigen luxe badkamer naast de tent. En voor de echte luxepaarden is er de Barntent, met een eigen badkamer in de tent en een heuse slaapzolder!

Let op: niet bij alle boerderijen van FarmCamps staan dezelfde accommodaties. Bekijk hier alle beschikbare accommodaties.

Alle boerderijen van FarmCamps hebben hun eigen charme. Door de bijzondere bewoners, de fantastische locatie of de leuke activiteiten. Stap alvast met één voet op het boerenerf en ontdek deze drie boerderijen.

Pony's om te knuffelen

De boerderij van boer Huub en boerin Carolien is een echt familiebedrijf en het is al sinds 1870 in de familie. Kom logeren en ontmoet de pensionpaarden en lieve pony's van FarmCamps Breehees. Ga mee op tramsafari naar het bos en neem een kijkje op het moderne melkveebedrijf van broer Ronny, 300 meter verderop. Voor de kleine en grote paardenliefhebbers is Farmcamps Breehees een heerlijke plek, waar ze pony's mogen verzorgen. En als kers op de taart neemt de boerin je mee voor een heerlijke buitenrit te paard!

Voor wie dol is op pony's en paarden zijn er nog meer FarmCamps boerderijen waar je een rijles kunt nemen of pony's verzorgen en knuffel. Bekijk hier alle FarmCamps boerderijen met paarden.

Boerenijs maken in Drenthe

Op hun FarmCamps Hoeve Sonneclaer delen boer Barend en boerin Tineke met liefde hun leven op de boerderij. Sinds 2000 boeren ze biologisch en behalve koeien leven er op de boerderij ook schapen, geiten, kippen en konijnen. Maak kennis met dit mooie boerenbedrijf in Drenthe en duik helemaal onder op het platteland. Loop gezellig mee met boerin Tineke, die ijs en vla maakt met de melk van eigen koeien. Of speel een potje boerengolf! De kinderen vermaken zich ondertussen in de knuffelschuur of op de Vette Tractor Banden Klimtoren.
Boek meteen een verblijf bij Hoeve Sonneclaer.

Van het weiland naar de zee in Zeeland

FarmCamps Five Star in Kamperland is een educatieboerderij: een boerderij om volop te spelen en te leren! Kinderen vermaken zich hier uitstekend met alle activiteiten en dieren. Voelen aan de natuurmuur en van alles bekijken in de proeftuin, overal valt iets te beleven. Help met het voeren pony's Bliksem, Matje, Dusty, Spirit en al hun vriendjes. Knuffel met de konijntjes en boerderijkatten of geef varkens Karbo en Naadje lekker te eten. En ouders? Die genieten van de stilte van het Zeeuwse platteland en dromen van de zee, die heerlijk dichtbij is.
Boek meteen een verblijf bij FarmCamps Five Star.

Vind alle FarmCamps boerderijen op DagjeWeg.NL en kies een mooie locatie voor een vakantie op het platteland.
Foto 2. Met de boer op stap. Foto: FarmCamps

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2021-01-15 12:13:25 · Gepubliceerd: 2014-04-01 12:35:56 - 971