Vier de lente in Antwerpen Zoo

Bloemenpracht en nieuwe dieren in Antwerpen Zoo |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Korting op Paasmaandag en leuke activiteiten in de Paasvakantie

16 april 2014 Toerisme Antwerpen, Antwerpen Er zijn prachtige dierentuinen in Nederland, maar neem ook eens een kijkje bij de zuiderburen: de grootste dierentuin van België is nu op haar mooist! Geniet van een dagje uit in de Antwerpen Zoo!

Traditie: korting op Tweede Paasdag

En een dagje naar de Antwerpen Zoo is ook nog eens extra voordelig. Er bestaat namelijk een traditie van 150 jaar oud, waarbij je op Paasmaandag korting krijgt! Zo wordt een bezoekje aan de dierentuin nog leuker. En de dierentuin is op dit moment op z'n mooist, want de duizenden bloembollen die gepoot zijn, zijn nu in volle glorie aan het bloeien. De dieren wonen in een bloemenzee en dat levert prachtige plaatjes op.

Nieuwe bewoners...

En er is nog meer leuk nieuws te melden. Er zijn nieuwe bewoners: twee bruijnpademelons, kleine kangoeroes. En in het Kleinapengebouw is een uilenkopmeerkat geboren, een zeldzame diersoort. Deze beestjes dreigen uit te sterven, maar de geboorte van dit nieuwe jong geeft weer hoop!

... en verse vis

Ook zijn er nieuwe vissoorten te bewonderen in het aquarium. Er staat een bijzonder en historisch aquarium in Zoo Antwerpen, maar de oude waterbehandelingsinstallatie is weggehaald en er is een nieuwe voor in de plaats gekomen. Zo is er nog meer plek voor de kleurrijke bewoners. Ook komt er een bijzonder rifaquarium. Dat krijgt een groot acryl raam van ongeveer vier meter hoog, acht meter lang en zowat 22 centimeter dik.

Extra activiteiten in de vakantie

Naast al deze bezienswaardigheden zijn er nog veel meer leuke activiteiten tijdens de paasvakantie, trainingen, shows en voedermomenten die je kunt bijwonen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-04-18 12:34:11 · Gepubliceerd: 2014-04-14 17:04:08 - 1426