Stap zelf in het verhaal van 'Noah'!

Bezoek de Ark en stap in het echte verhaal van Noach | Nieuws door

17 april 2014 Toerisme Dordrecht, Noord-Brabant Als je de film Noah in de bioscoop hebt gezien, kun je nu ook voordelig naar de Ark van Noach in Dordrecht. Als je je bioscoopkaartje inlevert, kun je voor de helft van de entreeprijs naar binnen. Handig voor als je nieuwsgierig bent geworden na de imposante film.

Met eigen ogen

Deze actie heeft de Ark van Noach bedacht, omdat ze het echte verhaal van 'Noah' willen vertellen. 'De film Noah is een gemoderniseerde versie van het originele verhaal uit de Bijbel', aldus de organisatie achter de Ark van Noach. 'Wij vertellen graag onze bezoekers wat er werkelijk is gebeurd. Hoe zag de Ark eruit, hoe leefde Noach en hoe kwamen al die dieren aan boord?' In Dordrecht kun je de Ark met eigen ogen zien en komt het verhaal van Noah tot leven.

Naar de bioscoop

Omgekeerd geldt de actie ook: als je in de bioscoop (Pathé of The Movies) je entreebewijs van de Ark laat zien, krijg je ook korting en kun je het verhaal op het witte doek zien. In gesprek over de film? Elke zaterdag geeft Johan Huibers, de bouwer van de Ark in Dordrecht, een lezing over het eeuwenoude verhaal.

Paasbrunch op de Ark

Er is nog veel meer te doen op de Ark. De dieren hebben allemaal lentekriebels en er zijn jonge konijntjes geboren. En rond Moederdag kun je hier ook terecht voor een leuk uitstapje: van zaterdag 10 mei tot en met zaterdag 17 mei is er het Moederdagarrangement: een leuk bezoekje aan de Ark, inclusief een heerlijke Mini High Tea! Let op: wel op tijd reserveren.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-04-17 11:19:00 · Gepubliceerd: 2014-04-15 15:37:30 - 1239