Laat je betoveren met Pasen: beleef de Tulpenroute!

Dagje uit met Pasen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Overweldigende bloemenpracht op Eerste en Tweede Paasdag

19 april 2014 Natuur Geniet van een betoverend paasweekend, ga er lekker op uit en ontdek de Noordoostpolder op zijn mooist. Een overweldigende bloemenzee strekt zich voor je uit als een imponerend kleurenpalet. Beleef de Tulpenroute tot en met zondag 4 mei en bewonder duizenden, miljoenen tulpen!

In het voorjaar verandert de jongste provincie van ons land in een kleurrijk schouwspel. Ontdek ruim duizend hectare bloeiende tulpen en stap met het hele gezin in de auto. De Tulpenroute voert je langs de mooiste plekjes en is door National Geographic in 2009 uitgeroepen tot één van de mooiste autoroutes.

Pasen in bloemenweelde

De Tulpenroute is goed voor maar liefst tachtig kilometer bloemenweelde. Verschillende borden wijzen je de weg. Is tachtig kilometer net iets te ver? Veel bedrijven langs de route stellen zich open voor bezichtiging, wat zorgt voor een ontspannen pauze. Of combineer de Tulpenroute met de Tuinenroute, waarbij de vier mooiste boerderijtuinen van de Noordoostpolder dagelijks opengaan voor publiek.

Tip: Begin, pauzeer of eindig de route bij Partycentrum en pannenkoekenhuis De Voorst! Kom gratis spelen en midgetgolfen in het bijbehorende speel- en doepark en krijg tien procent korting op je besteding met de Tulpenroute-kortingsbon van De Voorst.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-04-17 14:19:01 · Gepubliceerd: 2014-04-17 11:05:02 - 979