Geniet van een dagje uit met je parkiet!

Eropuit met Pinksteren 2014 | Nieuws door

Eerste Pinksterdag op pad met je parkiet of papegaai

8 juni 2014 Natuur Luttelgeest, Flevoland Verruil het trouwe gezelschap van de hond voor je parkiet of papegaai en kom Eerste Pinksterdag naar Luttelgeest. Het gevleugelde huisdier is dan namelijk, samen met baasjelief, van harte welkom in de Orchideeën Hoeve. Ga samen op wereldreis door de tropische tuinen en geniet van een dagje uit met je parkiet!

Ontdek een boel rare vogels tijdens de papegaaien- en parkietendag in de Orchideeën Hoeve. Wandel samen met je vogel door de tuinen, geniet van de natuurlijke omgeving en ontmoet andere vogeleigenaren. Bewonder ook de ara's, kaketoes en vele andere vogels of doe mee aan één van de inloopworkshops van papegaaiengedragstherapeut Drs. Jan Hooimeijer. De kinderen laten zich bij de schmink ondertussen omtoveren tot prachtige, kleurrijke vogeltjes of doen mee aan de spannende kleurwedstrijd!

Tip: Het meebrengen van een vogel geeft recht op één gratis toegangskaartje tot de tuinen van de Orchideeën Hoeve. De jaarlijkse papegaaien- en parkietendag organiseert de Orchideeën Hoeve in samenwerking met Adviespraktijk voor Vogels en Stichting Papegaai.

Bezoekersinformatie:

Papegaaien- en parkietendag, Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Openingstijden: zondag 8 juni (Eerste Pinksterdag) van 10:00 tot 17:00 uur
Entree: gratis toegang tot de product- en informatiemarkt en workshops. Voor de tuinen gelden de normale entreeprijzen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-06-06 14:49:59 · Gepubliceerd: 2014-06-06 14:08:38 - 332