1

Ontvlucht de Oranjegekte!

Genieten zonder WK Voetbal 2014, oranje fans en bijbehorende chaos

Eropuit met kinderen Redactioneel door

archief oud artikel 13 juni 2014 Sport Bier op tafel, stijgende spanning en woest brullende leeuwen op de bank. Het Nederlands elftal geeft de aftrap voor complete chaos tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal. Ontvlucht de hysterie en maak gebruik van de uitweg die DagjeWeg.NL biedt: geniet van een dagje uit met de kinderen!

Op reis naar Brazilië

AMSTERDAM - Brazilië heeft veel meer te bieden dan het WK Voetbal 2014. In de doe-tenstoonstelling MixMax Brasil in Tropenmuseum Junior kom je daar al heel snel achter. Loop als een heuse ontdekkingsreiziger over wiebelende loopplanken tussen de mangrovewortels, waag een dansje en maak kennis met vechtdans Capoeira. Ga ook aan de slag in de Mixfabriek en ga op avontuur in een Braziliaanse kunstenaarswijk. Bij MixMax Brasil raak je niet uitgekeken!

Hilarisch wereldkampioenschap

LANDELIJK - Oké, het heeft met voetbal te maken. Maar BumperZ Bubble Voetbal is een wel heel hilarische variant! Hijs jezelf in de plastic bubbel, roep je team bij elkaar en organiseer je eigen wereldkampioenschap. Scoren lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, want zodra de bal het veld op rolt blijkt staan blijven een veel grotere uitdaging. Voor je het weet, rol je machteloos over het veld...

Met gierende banden ervandoor!

BIDDINGHUIZEN - Laat het hele voetbalgebeuren met gierende banden achter je en kom drift karten bij Flevonice! Het circuit van bijna driehonderd meter zit vol snelle bochten en zie dan maar eens de snelste rondetijd neer te zetten. Warm daarom vast op bij het mega verkeersplein, stap op een skelter en waan jezelf in een heuse verkeerssituatie. Het zelfbedieningsrestaurant fungeert dan als McDrive, want bij Flevonice geniet je all-inclusive.

Staat er niets bij? DagjeWeg.NL heeft nog veel meer tips voor uitjes met kinderen!

Laatst gewijzigd: 2015-04-24 15:27:40 · Gepubliceerd: 13 juni 2014 - 302