Geniet van de zomer!

Nieuwsbrief DagjeWeg.NL week 25

Wat valt er nog meer te doen vandaag? Redactioneel door

archief oud artikel 20 juni 2014 Toerisme De langste dag is in aantocht! Geniet van de zomer met de DagjeWeg.NL Nieuwsbrief.

DagjeWeg.NL

WINNEN! Vrijkaarten voor The Art Of The Brick

DagjeWeg.NL week 25

Genieten van de zomer, dat kan dit weekend met volle teugen. Neem een kijkje in de tuinen van statige, Amsterdamse grachtenpanden. Of bij de stoere mannen en vrouwen van de Koninklijke Luchtmacht, die hun spierballen laten zien tijdens de Luchtmachtdagen. En in Schiedam nodigt een smakelijke jenever uit tot ontspannen op het Jeneverfestival. Dit zijn de Top 5 Weekendtips van DagjeWeg.NL. Een heel fijn weekend!

Ga een dagje weg in Leiden

Reis door het lichaam van de mens in CORPUS, stap in een sloep van Bootjes en Broodjes en beleef Leiden vanaf het water of geniet van pure wellness in het Hampshire Hotel. In het prachtige, historische Leiden raak je niet uitgekeken. Ontdek de leukste plekjes en uitjes.

Ontdek Leiden

Amsterdam: de favorieten van Stevo

Bekijk Amsterdam door de ogen van een local! Stevo Akkerman werkt al jaren als journalist in Amsterdam. Hij komt als buitenlandredacteur op allerlei interessante plekken; maar als hij in Amsterdam is, is hij thuis. En nu deelt hij zijn Amsterdamse favorieten!

Op stap met Stevo

De Parade: zomerkermis van formaat

Een klein, eigen wereldje ontvouwt zich deze zomer opnieuw. Voor de 24e keer slaat het reizende theaterfestival De Parade haar bontgekleurde tenten op. Eerst in het Rotterdamse Museumpark, daarna in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Naar De Parade

Vier je feestje op het water

Geef een spetterend feest en kies het schip als locatie voor een themafeest, barbecue, jubileum of bruiloft! De kapitein staat al te popelen om je aan boord te laten en een stukje van zijn waterwereld te laten zien. Stap snel aan boord van het partyschip.

Spetterend feesten

Meer uittips:

Kom happen en stappen in historische steden

Beleef het stoerste bedrijfsuitje op het strand

Schitterende bloemen in Fluwel's Tulpenland

Ontdek Verhalenmuseum Elburg

Kom happen en stappen in historische steden Beleef het stoerste bedrijfsuitje op het strand Schitterende bloemen in Fluwel's Tulpenland Ontdek Verhalenmuseum Elburg

Laatst gewijzigd: 2014-06-23 16:26:24 · Gepubliceerd: 20 juni 2014 - 204