1

Help de redactie van DagjeWeg.NL op pad!

Op zoek naar de verborgen parels van Noord-Nederland

  Redactioneel door

archief oud artikel 31 juli 2014 Toerisme Hoera, het is zomervakantie! Om al die vrijheid te vieren, toert de redactie van DagjeWeg.NL de hele zomervakantie door het land op zoek naar de allerleukste plekjes. Help jij ons op pad?

Verborgen natuurschoon, midden in de stad. Een knus restaurant, op een onverwachts plekje. Nederland heeft zoveel moois te bieden! De redactie van DagjeWeg.NL gaat deze hele zomervakantie op schattenjacht. Het Noorden hebben we inmiddels bekeken en we trekken nu verder het land in. Welk plekje moeten we absoluut gezien hebben? Waar moeten we aanschuiven voor het eten en wat zijn de verborgen juwelen van het midden en zuiden? Kortom: we hebben je hulp nodig! Help de redactie van DagjeWeg.NL op pad en deel je favorieten.

Help jij de redactie van DagjeWeg.NL op pad? Je kunt natuurlijk onderaan dit artikel reageren, maar je kunt ook de redactie mailen, facebooken of twitteren. We zijn benieuwd naar je ideeën, ook voor de overige provincies.
Wat zijn de verborgen parels van Noord-Nederland?

Zelf inspiratie nodig?

DagjeWeg.NL toerde eerder via Westfriesland (Noord-Holland) via Friesland naar Groningen:
en daarna via Drenthe naar de kop van Overijssel:
en ook gingen we op ontdekkingstocht door Noord-Brabant:

Eerder toerde de redactie van DagjeWeg.NL al vanuit Westfriesland (Noord-Holland) via Friesland richting Groningen. Lees de eerste reportages van de tussenstop in het Zuiderzeemuseum, tussen lange onderbroeken, en de Westfriese Winkeltjesroute.

Laatst gewijzigd: 2014-08-14 17:03:20 · Gepubliceerd: 2014-06-27 11:56:08 - 1268