Ga mee op safari met kamelen

Op kamelensafari in de vakantie |  
Nieuws door

Een exotisch uitje voor in de zomervakantie!

11 augustus 2014 Toerisme Berlicum, Noord-Brabant Dat is wel een heel leuk uitje tijdens de zomervakantie: op kamelensafari! Doe mee met deze bijzondere expeditie en je hebt na je vakantie een goed verhaal op school of bij de koffie-automaat.

Geef een kalfje de fles

Om op kamelensafari te gaan, hoef je niet naar het buitenland. Een ritje naar Berlicum is voldoende, want daar staat de enige kamelenmelkerij van Europa. Ga mee op safari door dit bijzondere bedrijf! De safari start met een presentatie en rondleiding. Geef daarna een kalfje de fles of zie hoe jonge kamelen getraind worden. Durf jij op een kameel te zitten? Hier kan het! En wist je dat kamelen melk geven en dat je dat kunt drinken? Proef zelf maar eens of je het lekker vindt. Tot slot worden er ook nog pannenkoeken gebakken.

Bij Kamelenmelkerij Smits heb je de gelegenheid deze bijzondere beesten van dichtbij mee te maken. Op deze boerderij wonen ongeveer zeventig kamelen, van groot tot klein. In twee uur tijd maak je kennis met deze dieren: een uitje om nooit te vergeten!

Praktische informatie

Kamelensafari bij Kamelenmelkerij Smits
Het programma begint om 11:30 uur en duurt tot 13:30 uur. Kom op tijd, na 11:30 uur worden bezoekers niet meer binnen gelaten.
De safari's worden op zondag gehouden, maar in de vakantie ook op maandag en vrijdag.
Kosten: 10,00 euro per persoon, kinderen onder de drie jaar gratis.

Laatst gewijzigd: 2014-08-08 15:31:55 · Gepubliceerd: 2014-08-08 15:06:11 - 862