DagjeWeg.NL genomineerd voor Website van het Jaar 2014

Stemmen kan op websitevanhetjaar.nl, vanaf 29 september |  
Nieuws door

1 september 2014 Toerisme Ede, Gelderland Een mooi bericht vandaag in de inbox van de redactie van DagjeWeg.NL. We zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2014! In de categorie Vrije Tijd strijdt DagjeWeg.NL van 29 september tot en met 7 november om deze mooie titel.

De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die MetrixLab samen met Emerce voor het veertiende achtereenvolgende jaar organiseert. Vanaf 29 september kan iedereen stemmen op de beste website in 23 verschillende categorieën. Het publiek kiest in iedere categorie zijn of haar favoriete website en beoordeelt deze vervolgens op ontwerp, navigatie en inhoud. In iedere categorie komen zo twee winnaars naar voren: de populairste website en de beste website. Wie een stem uitbrengt maakt kans op leuke prijzen! Vorig jaar brachten 864313 mensen hun stem uit. Winnaars in de categorie Vrije Tijd waren toen Sunweb.nl (beste website) en VakantieVeilingen.nl (populairste website). Dit jaar is dat natuurlijk DagjeWeg.NL!

DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is online marktleider op het gebied van dagtoerisme en uitstapjes en heeft de grootste en meest volledige uitdatabase van Nederland, met 7.000 uitstapjes, 4.000 kalenderactiviteiten, 8.000 redactionele verhalen en enkele duizenden arrangementen. De redactie van DagjeWeg.NL vult dit enorme aanbod aan met interessante artikelen, opmerkelijke nieuwtjes en (video)reportages. Het is een platform voor culturele en toeristische bedrijven, destinatiemarketing, citymarketing, familie & gezin, partners, senioren (bereik: 9 miljoen bezoekers per jaar). DagjeWeg.NL een inspiratiebron voor miljoenen mensen, die een bestemming zoeken voor een dagje uit.

Stemmen

Bij deze alvast een oproep: stemmen vanaf 29 september via www.websitevanhetjaar.nl.

Met DagjeWeg.NL heb je ieder vrij moment iets leuks te doen! Een dagje dierentuin of naar een pretpark? Of liever de nieuwste tentoonstelling bezoeken? Je vindt het allemaal! En als kers op de taart publiceert de redactie iedere dag artikelen met frisse inspiratie op dagjeweg.nl/wattedoen.

Laatst gewijzigd: 2014-09-01 16:34:20 · Gepubliceerd: 2014-09-01 15:22:12 - 832