Top 3 DeLaMar Theater: dit moet je gezien hebben!

Geniet van een avondje uit |  
Redactioneel door

Wat mag je dit culturele seizoen niet missen?

4 september 2014 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Spectaculaire shows, meeslepend theater en swingende musicals. Op cultureel gebied raak je voorlopig niet uitgekeken, want het aanbod is groots. Maar wat mag je dit seizoen absoluut niet missen? Het DeLaMar Theater helpt je op weg en geeft drie tips!

Laatste kans: Hij Gelooft in Mij

Hij Gelooft in Mij: Wie was de persoon achter volksheld André Hazes? Hazes' bekendste nummers voeren je mee naar zijn toppen en zijn dalen. Hij Gelooft in Mij is een aangrijpende, muzikale ontdekkingsreis door de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en uiteindelijk met hem trouwt.

Al twee jaar lang trekt de musical volle zalen. Op zondag 4 januari staat de cast, met onder andere Fabian Jansen, Chantal Janzen en Peter Blok, voor de laatste keer op het podium voor Hij Gelooft in Mij. Prijzen vanaf € 25,-.

Nieuw: Welkom in de familie

Welkom in de Familie: Wat een babynaam al niet teweeg kan brengen... De succesvolle zakenman en vrolijke vrijbuiter Marcel schuift aan voor een gezellig diner met zus Elisabeth, zwager Pierre en jeugdvriend Victor. Marcel staat op het punt om voor het eerst vader te worden en tijdens het wachten op vrouwlief Anna wordt hij overstelpt met vragen over zijn voorland. Wanneer Marcel antwoordt op de vraag hoe de baby zal gaan heten ontstaat er tumult. Uit het niets komen familiegeheimen aan het licht, volgen verhitte discussies en krijgt de avond een totaal onverwachte wending.

Welkom in de familie gaat op zaterdag 16 november in première in het DeLaMar Theater. Peter Blok, Hajo Bruins en Jacqueline Blom - bekend van Penoza - spelen de hoofdrollen in deze bittere komedie, prijzen vanaf € 17,50.

Sonneveld komt thuis!

Sonneveld in DeLaMar: Geniet van een avond vol nostalgie met Sonneveld in DeLaMar, de vernieuwde editie van Sonneveld de musical! De vraag wie Wim Sonneveld nu eigenlijk was, houdt het publiek van Sonneveld in DeLaMar voortdurend bezig. Vlak voor zijn eerste hartaanval op 56-jarige leeftijd pikt Sonneveld een lifter op, waarna hij even later bijkomt in het ziekenhuis. Een verblijf van drie dagen in het ziekenhuis en confrontaties met zijn jeugd, liefdes en werk volgen. Tijdgenoten als Conny Stuart, Huub Jansen en Friso Wiegersma passeren letterlijk zijn revue. Sonneveld trad al op in het vroegere Nieuwe de la Mar Theater aan het Leidseplein. Die geschiedenis verrijkt nu het verhaal van Sonneveld de musical.

Sonneveld in DeLaMar gaat op zondag 8 februari 2015 in première in het DeLaMar Theater. Daarbij vertolkt Tony Neef de rol van Wim Sonneveld, Cindy Bell die van de lifter en de rol van Conny Stuart wordt gespeeld door Mariska van Kolck. Prijzen vanaf € 24,50.

Laatst gewijzigd: 2015-03-09 08:45:05 · Gepubliceerd: 2014-09-03 11:09:13 - 1100