Ongeziene pareltjes op de Unseen Photo Fair 2014

Unseen Photo Fair 2014 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Unseen Photo Fair: inspiratie voor elke fotograaf

18 september 2014 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Verruim je blik op de Unseen Photo Fair in Amsterdam. Van donderdag 18 september tot en met zondag 21 september is de derde editie van de internationale fotografiebeurs te vinden op het Westergasterrein. Bereid je vast voor op ongeziene plaatjes, die nog nooit vertoond zijn, en een boel interactieve activiteiten.

Laat je verrassen door fascinerende portretten, stillevens en kunstzinnige vormen op de Unseen Photo Fair 2014, allen vastgelegd op de gevoelige plaat. Meer dan vijftig internationale galeries zijn vertegenwoordigd bij de derde editie van Unseen, waarbij onbekende artiesten- en hun tot dusver ongeziene werk - een prachtig podium krijgen. Nieuw dit jaar zijn de Unseen Premières. Volg een speciale route langs meer dan zestig werken en series en bekijk werk dat nog nooit vertoond is!

Tip: Maak tot en met 26 oktober ook kennis met de romantiek van BredaPhoto.

Focus op Japan: Anima on Photography

Loop ook langs Anima on Photography, Japan. De bijzondere tentoonstelling geeft een overzicht van Japanse fotografie uit de twintigste eeuw tot nu. Daarbij vormt zich een beeld van het stille bestaan van 'animism', het idee dat iedereen een geest of ziel bezit, in de hedendaagse Japanse fotografie. Aansluitend op de tentoonstelling zijn er verschillende discussies en activiteiten over fotografie in Japan.

Aan de slag

Van hobbyist tot professional: Unseen Photo Fair biedt inspiratie voor iedereen. Er zijn masterclasses, workshops en inhoudelijke discussies. Innovatieve projecten en sprankelende ideeën worden gedeeld en bewonderd. Op deze internationale fotografiebeurs raak je niet uitgekeken!

Laatst gewijzigd: 2014-09-18 09:44:08 · Gepubliceerd: 2014-09-17 10:27:27 - 377