1

Duik met je neus in de herfst

Leuke activiteiten in de buitenlucht voor de kinderen

Natuurpark-Lelystad Nieuws door

archief oud artikel 23 september 2014 Natuur Lelystad, Flevoland De herfst komt langzamer dichterbij, of we nu willen of niet! Maar gelukkig betekent een nieuw seizoen ook nieuwe activiteiten en avonturen. Geniet van de kleuren van de herfst, wandelingen door het bos en de gezellige avonden. Om vast in de stemming te komen hier wat herfstige uitjes!

Doemiddag in Natuurpark Lelystad

Natuurpark Lelystad omarmt de herfst op 24 september met een gezellige herfst doe-middag voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Loop binnen en doe mee! De entreekosten bedragen € 3,- per kind. Iedere laatste woensdagmiddag van de maand staat er een doe-middag op het programma. Samen de natuur in en een mooi kunstwerk knutselen of een spannende ontdekkingstocht: iedere keer weer iets nieuws!

Herfstactiviteiten van Natuurmonumenten

Natuurmonumenten heeft al een hele rits aan leuke herfstactiviteiten klaarstaan. Van varen op de Nieuwkoopse Plassen, omringd door de mooiste herfstkleuren. Of paddenstoelen zoeken in het Waterbos bij Rockanje. Kijk op de kalender voor alle activiteiten van Natuurmonumenten.

En natuurlijk kun je zelf op ieder moment de natuur in! Vind alle natuurparken op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2014-09-22 21:21:37 · Gepubliceerd: 23 september 2014 - 986