Ja-maar... ik wil naar de show van Berthold Gunster!

Zoek een Omdenken-show bij jou in de buurt |  
Nieuws door

Wervelende show over populaire filosofie

29 september 2014 Trends Nijmegen, Gelderland Pas als je bij een show bent geweest, weet je wat het is: cabaret, een lezing, workshow of theatervoorstelling. Of misschien wel alles tegelijkertijd. De populaire Omdenken Theatertour begint aan een nieuw seizoen!

Populaire filosofie

Wegens succes terug: de wervelende Omdenken-show met auteur Berthold Gunster en acteur Tim Winkel. Nog nooit van 'omdenken' gehoord? Gunster schreef inmiddels al vele boeken over deze filosofie: een andere, relaxte manier om met problemen om te gaan. Op de website van Omdenken staat: Voor de pessimist is het glas half leeg, voor de optimist halfvol. Omdenken gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan?

Ja-maar of ja-en

Blijkbaar slaat dit principe goed aan, want Gunster trok volle zalen en heeft voor het nieuwe seizoen ook een volle agenda met veel shows. Met zo'n 'out of the box'-principe worden het vast theateravonden om nog lang te herinneren! Gunster en Winkel maken samen het verschil duidelijk tussen 'ja-maar'-gedrag en 'ja-en'-gedrag. Vooral in het bedrijfsleven zijn de avonden populair, maar het is ook een leuk avondje uit voor stellen of vriendengroepen.

Praktische informatie

De Omdenken Theatertour van Berthold Gunster en Tim Winkel
De shows worden gegeven van 2 oktober 2014 tot en met 29 mei 2015
Bekijk de speellijst om te zien of de theatershow ook bij jou in de buurt komt!

Laatst gewijzigd: 2014-09-30 14:59:18 · Gepubliceerd: 2014-09-29 15:27:15 - 1511