Geniet de hele vakantie van Zweedse kinderfilms

Nieuwe films en tv-series voor alle leeftijden

Zweedse films op Cinekid Filmfestival Nieuws door

archief oud artikel 11 oktober 2014 Cultuur De beste tekenfilms en jeugdfilms zie je op het Cinekid Filmfestival. En dit jaar heeft het festival een Zweeds tintje. In Amsterdam kun je terecht voor de leukste films, maar ook in de rest van het land worden films vertoond.

Nieuwe kinderfilms

De Westergasfabriek in Amsterdam is de plek waar je moet zijn als je houdt van kinderfilms en tv-series. Vooral als je houdt van Zweedse films en boekverfilmingen. 'De jongen met de gouden broek', 'Emil en Ida van de hazelhoeve' en nog veel meer Zweedse klassiekers komen voorbij op het witte doek. Maar ook de oer-Hollandse Puk van de Petteflet is te zien, of films van de Pink Panther. Leuk voor alle leeftijden!

Films in de Westergasfabriek

Cinekid is een film-, media- en televisiefestival in de Amsterdamse Westergasfabriek. De hele vakantie lang kun je hier terecht voor de nieuwste films. Maar er zijn nog 35 andere locaties in Nederland waar films worden gedraaid, bekijk alle Cinekid-bioscopen in Nederland! De prijzen verschillen per activiteit en voorstelling.

Bekijk de aankondiging van Cinekid Filmfestival 2014

Laatst gewijzigd: 2014-10-10 16:22:32 · Gepubliceerd: 11 oktober 2014 - 699