Kom dollen met Olli

Ga op wereldreis in Diergaarde Blijdorp | Nieuws door

Diergaarde Blijdorp opent nieuwe overdekte speeltuin

18 oktober 2014 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Olli, ken jij 'm al? Deze populaire mascotte van Diergaarde Blijdorp speelt de hoofdrol in de nieuwe speeltuin van het dierenpark. Vandaag opent Biotopia, een nieuwe overdekte speeltuin, waar je kunt graven, klauteren en van een enorme bultrug afglijden!

Ook als het regent kunnen kinderen zonder nat te worden hun energie kwijt in Diergaarde Blijdorp. Op 18 oktober opent het park een nieuwe overdekte speeltuin: Biotopia. Grote blikvanger van de speeltuin is de grote Olli, die boven op een speeltoestel staat. Maar er is meer! Kinderen klauteren door de jungle en graven in woestijnzand op zoek naar een familie stokstaartjes bijvoorbeeld. En de grote bultrug van 14 meter lengte laat ze gewoon van zijn vin afglijden. Biotopia is het leukst voor kinderen van vier tot en met negen jaar.

Babybezoek bij de giraffes van Diergaarde Blijdorp

Het allerleukste in Diergaarde Blijdorp zijn natuurlijk de levende bewoners! Wie bij de giraffen komt kan de pasgeboren Zoë over de savanne zien stappen. Ze is op 9 oktober geboren en rust nog veel. Maar 's ochtends heeft ze vaak haar dolle uurtje, volgens de verzorgers, en dan galoppeert ze druk in het rond. De komende tijd verwacht de dierentuin nog minstens drie kleine giraffes. Bij aangenaam weer kunnen alle moeders en hun jongen over de Afrikaanse savanne struinen. Prachtig om te zien!

Een dagje dierentuin is altijd leuk! Welke het wordt? Kies uit alle dierentuinen op DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-10-21 10:20:00 · Gepubliceerd: 2014-10-17 21:36:13 - 931