Krijg zin in de donkere dagen met Spirit of Winter

Spirit of Winter 2014 | Redactioneel door

Speciaalzaakjes en kleine merken die uit de winkelstraten zijn verdwenen

23 oktober 2014 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Spirit of Winter luidt traditiegetrouw de winter in, de periode om thuis te blijven en te genieten van alles rondom deze familieperiode. In de voortuin van Paleis Het Loo toont Spirit of Winter kleine merken en bijzondere producten die uit de grote winkelstraten zijn verdwenen. Van zelfgemaakte ham tot selectieve wijnen. Van brocante tot antiek. Van lekker voor jezelf tot perfect voor een ander. Met Spirit of Winter krijg je vanzelf zin in de donkere dagen.

Kerstdecoratie en brocante

Met december in aantocht ontbreken natuurlijk de feestelijke- en bijzondere kerstdecoraties niet. Zo presenteert Spirit of Winter vijf trends voor Kerst 2014 met prachtig gedecoreerde kerstbomen. Bezoekers maken kans om één van deze compleet gedecoreerde kerstbomen te winnen! En voor In het 'Food Court' treft u culinaire hoogstandjes van verrassende smaakmakers aan. Zien, proeven, ruiken en zelfs luisteren naar de verhalen achter het product. Ook mode is op Spirit of Winter aanwezig, van top tot teen, klassiek, tijdloos of trendy voor de feestdagen. Op Spirit of Winter zijn de betere antiquiteiten en brocante te vinden. Frans, Engels of van eigen bodem. Hier kun je zelfs een praatje maken met de meubelmaker, kunstenaar, styliste.

Kortingsbon voor Spirit of Winter 2014

Bestel nu tickets en loop meteen door bij de kassa.

Winterse lekkernijen en kerstgerechten

Centraal op het terrein staat het Smaakhof met diverse lekkernijen, vers klaargemaakt en passend bij de winter. Van een heerlijk appelijsje tot beenham aan het spit. Onder een deken genieten van het haardvuur en de 100% 'home made producten' tegen prima prijzen. Heerlijk! Hier doe je alle inspiratie op voor het kerstdiner met de koks van de Cantharel uit Apeldoorn, die hun kerstgerechten ter plekke bereiden in de Hofkeuken. Proef en stel je vragen voor een geslaagde feestmaaltijd.

In het Smaakhof start iedere ochtend met een 'Ochtendzoen'. Geniet van een 'plate' met lekkere hapjes voor € 15,- voor 2 personen. Een 100% home made soesje, croissant met vruchtencompote, en een stukje home made-taart. Inclusief een kop koffie of thee op een betoverende locatie. Reserveren is niet mogelijk en de 'Ochtendzoen' is verkrijgbaar tot 11:30 uur.

Actie: kerstgroeten aan eenzamen

Steeds meer mensen in Nederland hebben te maken met eenzaamheid. Het Leger des Heils wil hier iets aan veranderen. Dat doet het Leger des Heils door middel van onder andere buurtsteunpunten, dag- en nachtopvang voor mensen die geen thuis hebben en begeleiding voor jongeren, gezinnen en ouderen. Spirit of Winter heeft dit jaar samen met het Leger des Heils de actie "Kerstgroet" bedacht. Alle kerstgroeten die ingeleverd worden bij de stand van Leger des Heils 50|50 Wood worden voorafgaand aan Kerst naar eenzame mensen gestuurd die voor hulp aankloppen bij het Leger des Heils. Kijk op www.spiritofwinter.nl/kerstgroet voor meer informatie.

Primeur: de nieuwe Land Rover Discovery Sport

Land Rover toont op Spirit of Winter de nieuwe Discovery Sport voor het eerst 'live' aan het Nederlandse publiek. Zoals gebruikelijk bij het Britse merk onderscheidt het nieuwe model zich door een grote veelzijdigheid en toonaangevende terreincapaciteiten. Bovendien biedt het nieuwe model, evenals de grotere Land Rover Discovery, de optie van zeven zitplaatsen. De nieuwe Land Rover Discovery Sport staat vanaf eind januari 2015 bij de Nederlandse dealers. Bekijk de spectaculaire presentatie van de nieuwe Discovery Sport op Spirit of Winter.

Bezoekersinformatie

Spirit of Winter.
locatie: in de voortuin van Paleis Het Loo.
Woensdag 19 november tot en met zondag 23 november.
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Het paleis sluit om 17:00 uur.

Extra avondopenstelling op vrijdag tot en met 22:00 uur! (Paleis Het Loo is dan vanaf 17:00 uur gesloten)

Bestel nu tickets voor Spirit of Winter.
Laatst gewijzigd: 2014-11-17 09:34:58 · Gepubliceerd: 2014-10-23 14:02:51 - 1969