1

Shop in 20 nieuwe winkels

Creatieve ondernemers openen in één weekend allemaal een pop-up store

Ga een dagje uit in Utrecht! Nieuws door

archief oud artikel 12 december 2014 Trends Utrecht, Utrecht Ken je Hoog Catharijne in Utrecht als je broekzak? Komend weekend kom je voor verrassingen te staan in dit populaire winkelgebied. Onder de noemer 'Werk aan de Winkel' openen twintig ondernemers in één weekend allemaal een pop-up store. Draaiorgelfeestjes, tweedehands planten en de krantenkiosk van de toekomst van Blendle: kijk mee!

Zaterdag kunnen nieuwsgierige shoppers een kijkje nemen in de pop-up stores. Op zaterdag zijn er twee bijzondere en inmiddels bekende ondernemers van de partij: Blendle en Joylent. Blendle is een online service, waar krantenlezers zelf hun artikelen kunnen kiezen en zo hun eigen nieuwsvoorziening bepalen. Je betaalt alleen voor de artikelen die echt wilt lezen. In de krantenkiosk van de toekomst laat Blendle in Hoog Catharijne mensen echt stukken uit kranten en tijdschriften scheuren. Voor die artikelen betaal je. Ben je niet tevreden, dan mag het stukje papier terug en krijg je je geld terug. Hetzelfde principe als online, maar dan tastbaar! Blendle opent de pop-upp store op zaterdagmiddag om 16:00 uur.

Wonderlijk poeder Joylent

Een andere interessante ondernemer is Joylent. Voor iedereen die niet meer wil koken en niet houdt van lang tafelen dé oplossing. Joylent is namelijk een poeder, waar alles in zit wat je fysiek nodig hebt qua vitamines, mineralen en vezels. Benieuwd naar dit poeder en de bijbehorende shakes? Kom dan eens kijken! Behalve deze twee bekendere ondernemers vind je ook creatievelingen die draaiorgelfeestjes aanbieden of tweedehands planten.

Praktische informatie

Zaterdag 13 en zondag 14 december 2014.
Radboudkwartier in Hoog Catharijne, Utrecht.
Zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Winkeltips

Nog meer leuke winkeltips voor dit weekend! Bekijk de favorieten in Arnhem van Akketien en verken Den Bosch met Janneke.

Laatst gewijzigd: 2014-12-11 22:00:26 · Gepubliceerd: 12 december 2014 - 618