Maak een oliebollenrit

Maak een ritje in een tram en eet van de beste oliebollen van Rotterdam

Miniworld Rotterdam Nieuws door

archief oud artikel 30 december 2014 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Stap in een historische tram en maak een echte oliebollenrit op oudjaarsdag! Miniworld Rotterdam organiseert samen met oliebollenkoning Richard Visser dit leuke ritje, inclusief een bezoek aan Miniworld en het Trammuseum. En natuurlijk met een overheerlijke oliebol!

Alleen op Oudjaarsdag! Rij je mee met een historische tram op weg naar de lekkerste oliebollen van Rotterdam? De Oliebollenrit vertrekt vanaf 10:30 uur tot 15:30 uur ieder uur bij Miniworld Rotterdam. De eerste stop is de oliebollenkoning Richard Visser, wiens oliebollen negen keer de beoordeling beste oliebol van Nederland kregen. Proef en oordeel zelf! Na dit lekkere hapje gaat de reis verder naar het Trammuseum, waar passagiers op hun gemakje rond kunnen kijken. De Oliebollenrit eindigt bij Rotterdam Centraal Station, vlakbij Miniworld Rotterdam. Kijk binnen in deze miniatuurwereld, waar treinen af en aan rijden. Wie goed kijkt ziet hier opnieuw de kraam van de oliebollenkoning!

Bij de prijs van de Oliebollenrit (€ 10,- voor volwassenen en € 8,50 voor kinderen) is een oliebol en een bezoek aan Miniworld Rotterdam en het Trammuseum inbegrepen.

Weet je al waar je oud en nieuw gaat vieren? Beleef een spetterend nieuwjaar in Amsterdam of Rotterdam!

Laatst gewijzigd: 2015-12-29 20:55:56 · Gepubliceerd: 2014-12-30 10:36:50 - 309