Geniet het hele seizoen onbeperkt van de Julianatoren!

Bestel Jul's Gezinsabonnement en krijg nu tijdelijk ook nog eens €10,- online voordeel! | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Jul’s Gezinsabonnement van de Julianatoren, te gek!

16 januari 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Geniet met het hele gezin, ongeacht het aantal kinderen, een heel seizoen onbeperkt van meer dan 60 te gekke attracties, shows en evenementen in de Julianatoren, leuk voor kinderen tot en met twaalf jaar. Met Jul's Gezinsabonnement kun je niet alleen iedere dag naar dit te gekke park, maar krijg je ook heel veel extra's. Neem opa en oma gratis mee, krijg toegang tot alle grote evenementen en ga gratis naar andere dieren- en pretparken. Jul's Gezinsabonnement van de Julianatoren, te gek!

Bestel het gezinsabonnement van de Julianatoren met kortingBestel Jul's Gezinsabonnement met € 10,- online voordeel!

Alle voordelen en extra's op een rij:

 • Met het hele gezin ga je een seizoen lang onbeperkt naar de Julianatoren.
 • Maximaal 4 grootouders genieten een seizoen lang van gratis onbeperkt toegang tot de Julianatoren, mits zij vermeld staan met een pasfoto op het gezinsabonnement.
 • Gratis toegang bij alle fantastische shows en grote evenementen in de Julianatoren.
 • Korting op de toegangsprijs bij diverse dieren- en pretparken.
 • 10 Online kortingsbonnen van € 5,00 voor vriendjes of vriendinnetjes.
 • Een spaarkaart voor een gratis 5e kindermenu.
 • Gratis parkeren.

Ga gratis naar andere dierentuinen en pretparken

Ga met Jul's Gezinsabonnement 2015 gratis naar Ouwehands Dierenpark Rhenen, Potts Park Minden, Vogelpark Avifauna, Archeon én Avonturenpark Hellendoorn! Of bezoek met flinke korting onder meer Attractiepark Slagharen, Toverland, Linnaeushof, Plopsa, Dolfinarium en nog veel meer dierentuinen en pretparken. Kijk voor meer informatie op de website van de Julianatoren.

Ontmoet Fien en Teun in de Julianatoren

De Lief! Vriendjes Fien & Teun komen deze zomer tot leven in hun eigen mini-show. Ontmoet je televisievriendjes van 18 mei tot en met 30 juni en geniet van een heerlijke voorstelling met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Na de voorstelling willen Fien & Teun graag met je op de foto! Maar er zijn nog veel meer evenementen in de Julianatoren:

 • Verjaardagen (Julia 13 & 14 juni – Jul 11 & 12 Juli)
  Jul en Julia pakken dit jaar met hun vriendjes weer flink uit: ze vieren ieder maar liefst een heel weekend lang hun verjaardag! Tijdens deze weekenden zijn er speciale verjaardagshows en Meet & Greets met Jul en Julia. Kortom, één groot feest!
 • Woezel en Pip (elke dag in juli)
  Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld zijn te zien met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. In de voorstelling zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen.
 • De AFAS Sprookjesweken (hele maand augustus)
  Tijdens de AFAS Sprookjesweken ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes geven een spetterende show vol muziek.
 • Zomeravonden (alle zaterdagen in augustus)
  Op alle zaterdagen tijdens de sprookjesweken zijn de zomeravonden! Op deze avonden is de Julianatoren extra lang geopend: wel tot 20:00 uur! Met elke zaterdagavond een andere mini-musical. Kom naar Sneeuwwitje, Assepoester, Hans en Grietje, Rapunzel of Roodkapje!
 • Thomas de Stoomlocomotief (elke vrijdag, zaterdag en zondag in september)
  Het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief maakt in september een tussenstop in de Julianatoren! Thomas en zijn vrienden geven een stomend optreden. Zing en dans mee met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag je uiteraard met Thomas op de foto. Iedereen instappen! Op volle kracht, vooruit!
 • Halloween (2-4, 9-11, 16-18 & 19-31 oktober)
  Het is deze herfst een heel klein beetje griezelig in de Julianatoren!
 • De Gouden Kaasgaaf (7 & 8 november)
  Aan het einde van het seizoen reikt Meneer Kaasgaaf de Gouden Kaasgaaf uit aan de beste act van het seizoen. Maar Meneer Kaasgaaf bepaald niet in zijn eentje wie de winnaar is. Jij hebt ook een stem! Hou de website van de Julianatoren goed in de gaten om te zien hoe jij mee kan stemmen voor deze belangrijke prijs!

Jul's Gezinsabonnement, die moet je hebben!

Bestel Jul's Gezinsabonnement en krijg nu tijdelijk ook nog eens € 10,- online voordeel!
Foto 1. Met Jul's Gezinsabonnement kun je iedere dag in de achtbaan!
Foto 2. Ga op safari tussen wilde dieren...
Foto 3. ... of ontmoet Jul & Julia!
Jul's Gezinsabonnement van de Julianatoren, te gek!
Met Jul's Gezinsabonnement heb je toegang tot alle grote evenementen en shows in de Julianatoren.
Het Grote Sleutel Mysterie... spannend!
Geniet van meer dan 60 attracties.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:36:38 · Gepubliceerd: 2015-01-16 10:34:40 - 9712