Dagje weg met Boer zoekt Vrouw

Inspiratie voor je eigen date: dit zijn de dagdates van de boeren

Inspiratie voor een dagje weg Nieuws door
Foto 1. Bron: KRO. Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven. Programma Boer zoekt Vrouw.

archief oud artikel 19 januari 2015 Toerisme De boeren van Boer zoekt Vrouw beleefden een spannende dag omringd door vijf vrouwen. De hele dag samen op date! Wil je net als de boeren eropuit met je liefje of die knapperd waar je al een tijdje een oogje op hebt? Dit zijn de uitjes waar de boeren - wel of niet - mee scoorden.

Rolschaatsen net als Tom

Samen schuifelen op rolschaatsen is natuurlijk ongelooflijk romantisch. Probeer het net als boer Tom uit met je date en waag een rondje. Of maak zelfs een dansje! In Capelle aan de IJssel vind je een heuse rollerdisco: Skatefever.

Dieren kijken net als Theo

Boer Theo mocht zeekoeien voeren samen met zijn lieftallige dames. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, maar een dagje dierentuin doet het altijd goed. Samen de witte leeuwen bespieden in Ouwehands Dierenpark Rhenen of hand in hand rondwandelen in - hoe toepasselijk - de Vlinder Vallei.

Lekker midgetgolfen net als Geert

Actieve Geert wist wel raad met de midgetgolfclub. Hij begeleidde alle vijf dames vol liefde en rook ondertussen stiekem aan hun haar. Ook eens een balletje slaan samen? Hier vind je zeker een midgetgolfbaan in de buurt:

Samen koken net als Bertie

Maak van een avondje uit eten een speciale gelegenheid en kies voor een kookworkshop net als Bertie. Wat weten jullie samen op tafel te zetten?

Naar het circus net als Jan

Leer balanceren en klim bovenop elkaar voor een acrobatische show, daar bloeit de liefde beslist van op. Een dagje in het circus net als boer Jan? Bij Circus Tadaa gaan groepen actief aan de slag om de fijne kneepjes van het circusvak onder de knie te krijgen. Liever knus samen op een bankje? Beleef een leuke avond bij Circus Renaissance!

Het is bijna Valentijn! Hier vind je romantische uitjes om je lief mee te verrassen.
Foto 2. Samen op de rolschaatsen. Foto: Flickr / Quinnanya
Foto 3. Samen genieten van een circusvoorstelling. Foto: freeimages.com

Laatst gewijzigd: 2015-01-20 15:53:46 · Gepubliceerd: 19 januari 2015 - 576