Nieuw winterevenement bij Natura Docet Wonderryck

Winterryck: Twente in een winters sprookje   Nieuws door
Foto 1. Twents sprookje bij Natura Docet: ontdek de veelzijdige regio tijdens dit leuke winterevenement. Foto: Natura Docet Wonderryck

archief oud artikel 30 januari 2015 Toerisme Denekamp, Overijssel Het is nog even echt winter in Natura Docet. Stap binnen in een echt winters, Twents sprookje tijdens Winterryck. Ontdek de regio tijdens dit nieuwe winterevenement.

Winterevenement

Natura Docet Wonderryck verandert dit weekend voor het eerst in Winterryck. Tijdens dit winterevenement wordt het hele terrein omgetoverd tot een Twents sprookje. Ontdek in de bossen het verhaal van Noordoost-Twente op een bijzondere en mysterieuze manier! Ontmoet de zwevende Ghost Host, acteurs en 3D-animaties. Je waant je in een sprookjesachtige wereld.

Ontdek de regio

De regio wordt in al haar facetten getoond in de vijf paviljoens die elk hun eigen thema hebben: Hotspots, Kunst, Puur, High Fashion en Lifestyle. Muziek, proeverijen en modeshows: er is veel te zien en te doen in deze regio en hier komt alles in vogelvlucht voorbij. Voor kinderen is veel leuks te doen in het Pardoes Kinderdorp. Naast het spelen en knutselen kunnen ze ook het museum Natura Docet ontdekken tijdens een speurtocht. Ga naar het Funky Forest of het dierenrijk of volg een workshop braakballen!

Praktische informatie

Winterryck bij Natura Docet
Te bezoeken van vrijdag 30 januari tot en met zondag 1 februari.
Entree: 10,00 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen 6,00 euro. De prijzen zijn inclusief toegang tot het museum.
Foto 2. Het Pardoes Kinderdorp is klaar om nieuwsgierige kinderen te ontvangen. Foto: Natura Docet Wonderryck
Foto 3. Het is nog even echt winter bij Wonderryck. Foto: Natura Docet Wonderryck

Laatst gewijzigd: 2015-01-30 15:56:51 · Gepubliceerd: 2015-01-30 15:43:16 - 589