Orchideeën Hoeve op haar mooist met Pasen

Aapjes, papegaaitjes en vlinders allemaal op hun paasbest

Orchideeën Hoeve Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Sinds kort woont er een gezinnetje witoorpenseelaapjes in De Orchideeën Hoeve.

archief oud artikel 30 maart 2015 Toerisme Luttelgeest, Flevoland Wie met de Paasdagen een bezoekje wil brengen aan de jungletuinen van de Orchideeën Hoeve treft het zeker! Niet alleen de natuur laat zich juist nu van haar beste kant zien, maar er wacht ook een leuk paasprogramma in dit tropisch belevenispark.

De eerste zonnestralen hebben de planten en dieren duidelijk goed gedaan en met Pasen lijkt alles prachtig samen te komen. Zo schitteren duizenden orchideeën heerlijk in het lentezonnetje, halen de aapjes de grappigste capriolen uit en kunnen de trotse papegaaitjes in de lorituin niet wachten om hun jongen te laten zien.

Vlindertuin

De zon vol vitamines heeft ook haar vruchten afgeworpen in de grootste vlindertuin van Europa. Duizenden vlinders wapperen vrolijk van plant naar plant op zoek naar nectar, de vogeltjes fluiten vrolijk rond en de leguanen liggen lekker te zonnebaden op de rotsen.

Paashaas op bezoek

Uiteraard komt in het paasweekend de paashaas ook langs en zal hij in de jungletuinen lekkere paaseitjes uitdelen. Hij is met Pasen echter niet de enige speciale gast… Maar liefst 500 spectaculaire blauwe Morpho vlinders stelen tot en met de Paasdagen de show in de vlindertuin en kleuren de jungle magisch blauw!

Paasontbijt in de jungletuinen

Wil je niets missen van al dit moois? Reserveer dan de Combideal en kom smullen bij het luxe paasontbijt op eerste en tweede paasdag. Voor slechts € 24,75 p.p. haal je alles uit je dag en geniet je zowel van het heerlijke ontbijt als een bezoek aan de jungletuinen. Voor de kinderen die mee ontbijten is er een extra verrassing; zij mogen na het ontbijt een pas ontpopte vlinder loslaten in de vlindertuin.

Voor het ontbijt zijn slechts een beperkt aantal plaatsen. Reserveer snel een tafel!

De Orchideeën Hoeve is eerste en tweede paasdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie, openingstijden en reserveren op de website van De Orchideeën Hoeve.
Foto 2. De natuur op haar mooist met Pasen.
Foto 3. Duizenden orchideeën bloeien.
Foto 4. Bewonder de spectaculaire Blauwe Morpho.
Foto 5. De paashaas komt ook op bezoek.
Foto 6. Papegaaitjes voeren.

Laatst gewijzigd: 2022-12-20 17:02:25 · Gepubliceerd: 30 maart 2015 - 1071