Julianatoren presenteert "Kikker is Verliefd"

Familievoorstelling Kikker is Verliefd! |  
Nieuws - Commerciële bijdrage door
Kom naar de show van Kikker in de Julianatoren!

20 april 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kikker, bekend van de boekjes van Max Velthuijs, is al ruim vijfentwintig jaar favoriet onder de kinderen. Vanaf zaterdag 25 april tot en met zondag 17 mei is hij te zien in de Julianatoren met de wervelende show Kikker is Verliefd!

De show van Kikker

Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem?

Meet & greet

Deze vrolijke familieshow zit vol liedjes. De voorstelling wordt gespeeld met poppen die door acteurs op magische wijze tot leven wordt gebracht. En na afloop kun je ook nog met Kikker op de foto!

Showtijden

Deze show wordt dagelijks in de periode van zaterdag 25 april tot en met zondag 17 mei 2015 opgevoerd in de Circustent achter in het park om:

  • 11:30 uur
  • 12.30 uur
  • 15.30 uur
  • 16.30 uur
Deze show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

Koop je kaartjes voor Kikker is verliefd

Je toegangskaarten voor de Julianatoren bestel je makkelijk en snel, met maar liefst € 2,00 korting, online. De toegangskaarten zijn geheel seizoen 2015 geldig. Je vult je gegevens in en betaalt veilig via Ideal of creditcard. Direct na betaling kun je het E-ticket downloaden, waarna je het E-ticket kunt printen en mee kunt nemen naar de hoofdingang van de Julianatoren. Vragen bij het bestellen? Bel 0174-294771 of stuur een mail naar helpdesk@wheretocard.nl. Voor het online bestellen van tickets werken wij samen met Wheretocard.

Foto 1. Vrolijke familievoorstelling voor de hele familie. Beeld: Julianatoren
Foto 2. Ontmoet Jul en Julia, die zelf ook een spetterende show hebben. Foto: Julianatoren
Foto 3. Na de show kun je heerlijk spelen in het park. Foto: Julianatoren
Foto 4. Naast Kikker zijn er nog veel meer dieren in het attractiepark! Foto: Julianatoren

Laatst gewijzigd: 2015-09-23 13:45:18 · Gepubliceerd: 2015-04-14 09:20:37 - 2035