Maak kennis met Fien en Teun!

Ontmoet Fien & Teun bij Julianatoren | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Ontmoet Fien en Teun in de Julianatoren

11 mei 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Fien & Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard, waar ze papa en mama helpen met klusjes in en rond de boerderij. Ook hebben ze een eigen moestuintje, waarin ze allerlei groenten verbouwen. Fien & Teun spelen ook graag in hun boomhut of met hun varkentje Sebastiaan.

Spelend leren

Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vorm gegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep van één tot vijf jaar.

Fien & Teun - Oma's verjaardag

Fien & Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Als zij in hun brievenbus een kaartje ontvangen met een uitnodiging voor oma's verjaardag, komen Fien & Teun erachter dat ze nog een hele hoop voor moeten bereiden voor het feest! Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor Oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest.

Bezoek Fien en Teun in JulianatorenTip: Koop je kaartje online en krijg € 2,- korting!

Fien & Teun bij de Julianatoren

Van 18 mei tot 30 juni zijn Fien & Teun vier keer per dag te zien in hun eigen show bij de Julianatoren! Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen en natuurlijk mogen de kinderen na afloop met Fien & Teun op de foto!

Tip: Voorkom wachtrijen bij de kassa en koop je kaartje online met € 2,- korting!
Foto 1. Fien & Teun in de boomhut.
Foto 2. Dans je mee met Fien & Teun in de Julianatoren?
Daag, Fien & Teun! Tot snel in de Julianatoren!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:35:57 · Gepubliceerd: 2015-05-08 13:35:20 - 845