Ontmoet Fien en Teun in de Julianatoren

Ontmoet Fien & Teun bij Julianatoren | Nieuws - Commerciële bijdrage door

Kom langs in de Julianatoren en dans mee met Fien & Teun

11 mei 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kom op bezoek bij Fien & Teun in de Julianatoren! Het liefste boertje en boerinnetje ter wereld zijn van 18 mei tot en met 30 juni maar liefst vier keer per dag te zien in hun eigen show. Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen en natuurlijk mogen de kinderen na afloop met Fien & Teun op de foto!

Spelend leren

Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vorm gegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep van één tot vijf jaar.

Fien & Teun - Oma's verjaardag

Fien & Teun zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Als zij in hun brievenbus een kaartje ontvangen met een uitnodiging voor oma's verjaardag, komen Fien & Teun erachter dat ze nog een hele hoop voor moeten bereiden voor het feest! Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor Oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest.

Bezoek Fien en Teun in JulianatorenTip: Koop je kaartje online en krijg € 2,- korting!

Julianatoren - meer dan 60 te gekke attracties

De Julianatoren in Apeldoorn biedt met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van twee tot circa twaalf jaar. De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat! Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park.

Tip: Voorkom wachtrijen bij de kassa en koop je kaartje online met € 2,- korting!
Foto 1. Kom langs bij Fien & Teun!
Foto 2. Fien & Teun in de boomhut.
Foto 3. Daag, Fien & Teun! Tot snel in de Julianatoren!
Daag, Fien & Teun! Tot snel in de Julianatoren!
Ontdek de meer dan 60 te gekke attracties van Julianatoren!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:36:19 · Gepubliceerd: 2015-05-08 14:45:34 - 680