Vier een Spaans feestje op de Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek: Fiesta del Sol! |  
Nieuws door
Foto 1. Waan je op een terrasje in Andalusië. Foto: Libelle Zomerweek 2014

Fiesta del Sol: zomers festival van Libelle

18 mei 2015 Toerisme Almere, Flevoland Het wordt een Spaans feestje, dit jaar tijdens de Libelle Zomerweek. Waan je op een 'Fiesta del Sol' op het Almeerderstrand, tijdens dit vrolijke vrouwenevenement. Dans de flamenco!

Maak een goede start deze zomer en bezoek alvast de Libelle Zomerweek voor een dosis Spaanse zon. Onder het thema Fiesta del Sol barst maandag 18 mei een Spaans feestje los voor duizenden Libelle-vrouwen. Op het centrale plein 'Plaza Mayor' is de hele dag iets te beleven. Er zijn onder meer optredens van Lange Frans, Rowwen Hèze, Charly Luske, de 3J's, Ruth Jacott en Loïs Lane. Ook kun je hier zelf de flamenco leren dansen (of vol bewondering toekijken bij de dansshows!).

Bekijk de leukste ideeën voor een gezellige vriendinnendag!

Dagje uit voor vrouwen

Met al dat zingen, eten, kletsen, de (modes)shows, duizenden(!) workshops en tientallen winkeltjes is de Libelle Zomerweek een klassiek dagje uit voor vriendinnengroepen en moeders en dochters. Dit jaar wordt alles overgoten met een Spaans sausje. Denk aan tapas, wijn en paëlla, maar ook een optreden van Belle Perez en make-up-tips voor een Spaanse schone. Waan je in Andalusië, met al die heerlijke gerechten, flamencodansers, gitaarmuziek en terrasjes!

Bekijk de impressie van 2014

Praktische informatie

De Libelle Zomerweek wordt gehouden van maandag 18 mei tot en met zondag 24 mei op het Almeerderstrand. Toegangskaarten kosten 19,50 euro.
Foto 2. Hasta la vista! Foto: Libelle Zomerweek 2014
Foto 3. Je vindt hier alles op het gebied van beauty en verzorging. Foto: Libelle Zomerweek 2014

Laatst gewijzigd: 2015-05-18 12:23:14 · Gepubliceerd: 2015-05-18 09:32:23 - 496