1

Zoef van de waterglijbaan in Aquaventura Slidepark

Aquaventura: vijfduizend vierkante meter waterplezier ligt aan je voeten!

Spetter rond in Aquaventura Slidepark Nieuws door
Foto 1. Geniet samen met vrienden van een spetterende dag! Foto: Avonturenpark Hellendoorn.

archief oud artikel 4 juni 2015 Toerisme Hellendoorn, Overijssel De zon breekt weer door de wolken, tijd om het water in te duiken! En dat kan in Hellendoorn: donderdag 4 juni 2015 opent Aquaventura Slidepark opnieuw haar deuren. De hele zomer geniet je hier van vijfduizend vierkante meter waterplezier!

Spetter en spring van die glijbaan

Zoek tijdens de warme zomerdagen verkoeling op één van de spetterende glijbanen en zoef naar beneden. Ga je voor een bandenbaan of duik je toch in een gewone glijbaan? Elf verschillende banen liggen aan je voeten: rond of recht, snel of langzaam, er is genoeg te kiezen! Gelukkig heb je alle tijd om ze één voor één uit te proberen.

Waan je in exotische sferen op het zandstrand

Ravotten met water in het Waterspeelpark

Kriskras lopen ze door elkaar, die glijbanen in het Aquaventura Slidepark. Door de exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en vrolijk gekleurde achtbanen waan je je in tropische sferen. De kleinste kinderen spetteren vrolijk rond in het waterspeelpark met de verschillende speeltoestellen. De gezellige ligweide maakt je zomergevoel helemaal compleet! Daar kun je lekker uitrusten van de spectaculaire glijbaanritjes.

Ga op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn

Aquaventura Slidepark is onderdeel van Avonturenpark Hellendoorn. Hier beleef je de spannendste avonturen voor jong en oud. Raas door de twee wildwaterbanen, gil de longen uit je lijf in één van de drie achtbanen of ga gezellig lasergamen.

Praktische informatie

Aquaventura Slidepark is geopend van 4 juni tot en met 15 september 2015, elke dag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Neem je zwemkleding mee! Vergeten? Geen probleem, in de winkel is voordelige badkleding te koop.

Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn.
Foto 2. Zoef op een band van de glijbaan! Foto: Avonturenpark Hellendoorn.
Foto 3. Waag je je in die doolhof van glijbanen? Foto: Avonturenpark Hellendoorn.

Laatst gewijzigd: 2015-06-03 11:09:27 · Gepubliceerd: 4 juni 2015 - 1644