Vijf dagen genieten van juweeltjes en goulash

Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht |  
Nieuws door
Foto 1. Janine Jansen is de drijvende kracht achter het festival. Foto: Promobeeld Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht

Internationaal Kamermuziek Festival: mooie muziek en méér

24 juni 2015 Cultuur Utrecht, Utrecht Geniet vijf dagen lang van de mooiste kamermuziek, bij elkaar gebracht in Utrecht door de wereldberoemde violiste Janine Jansen. Laat je verrassen door het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht!

Rijdende concertzaal

Wat er zo bijzonder is aan het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht? Je kunt er ontbijten met croissantjes voorafgaand aan een concert of luisteren naar een rijdende concertzaal. Er zijn fietsconcerten en wandelconcerten langs de Utrechtse kerken en je eet goulash tijdens de 'Hungarian Night'. Alles wordt uit de kast gehaald voor een grootse muzikale belevenis. Glip in je pauze langs voor een lunchconcert of droom weg bij de Verborgen Juwelen.

Wondermooie muziek

De wereldberoemde violiste Janine Jansen is de drijvende kracht achter het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht. Voor de twaalfde keer vult ze vijf dagen met wondermooie muziek. Maak kennis met haar voorliefde voor muziek in een intieme setting en laat je verrassen! Blokfluitmuziek, natuurlijk veel vioolmuziek, klarinetmuziek en vijf versies van Bach's Goldbergvariaties: alles komt voorbij. Voor kinderen en peuters zijn er leuke voorstelling en er doen ook kinderen mee: de jonge finalisten van het Prinses Christina Concours zijn te horen in de rijdende concertzaal die elke dag te bezoeken is.

Praktische informatie

Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, van 24 tot en met 28 juni. Bekijk het hele programma op de website.
Foto 2. Muziek in intieme setting. Foto: Promobeeld Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 12:09:06 · Gepubliceerd: 2015-06-23 15:07:20 - 266