1

Haal deze zomer je speurdersdiploma!

Vier de zomervakantie bij PIT

Vier de zomervakantie bij PIT Gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Vier de zomervakantie bij PIT en haal je speurdersdiploma!

archief oud artikel 13 juli 2015 Almere, Flevoland Leer de fijne kneepjes van het speurvak en vier de zomervakantie in PIT! Ga tot en met zondag 30 augustus op onderzoek uit in het museum, doe me aan allerlei proefjes en ga naar huis met een heus speurdersdiploma.

Deze zomer is er iets gebeurd in PIT dat niet klopt. Maar… niemand weet precies wat. En al helemaal niet wie het gedaan heeft. Ben jij een goede speurder en kom je er wel achter? Volg deze zomervakantie de snelcursus 'PIT-SPEURDER'. Ga op onderzoek uit in het museum, doe de proefjes en kom kijken naar de onthullende theatervoorstelling. Deze zomer leer je bij PIT de fijne kneepjes van het speurwerk en ga je aan het eind van je bezoek naar huis met een gratis speurdersdiploma!

Beleef PIT Veiligheidsexperience

Stap bij PIT binnen in de wereld van de politie, brandweer en ambulancezorg. Ga op avontuur en speel spannende games. Blus zelf een brand of test je zelfkennis over de verkeersregels op het verkeersplein. Ben jij geschikt als brandweer- of politieman. Klim in een oude brandweerwagen en zie hoe de wereld van veiligheid er vroeger uit zag. Kijk snel voor meer informatie op de website van PIT.

Het speurneuzen programma loopt door tot en met zondag 30 augustus en is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen van vier tot en met twaalf jaar.
Foto 2. Haal je speurdersdiploma bij PIT! Foto's: PIT
Foto 3. Doe allerlei spannende proefjes en ga op onderzoek uit in PIT.

Laatst gewijzigd: 2015-07-09 10:43:12 · Gepubliceerd: 13 juli 2015 - 360