Dagje uit dit weekend

Wat gaan we doen op vrijdag, zaterdag en zondag?

Leuke uitstapjes in de zomervakantie Redactioneel door
Foto 1. De bonte carnavalsparade Mardi Grass gaat van start! Foto: Attractiepark Slagharen

archief oud artikel 16 juli 2015 Zomerse taferelen door het hele land! Vier dit weekend carnaval, bezoek de kermis of de haven en geniet van heel veel (speel)plezier voor het hele gezin! De leukste uitstapjes voor het weekend lees je hier.

Dagje in de haven van Bruinisse

BRUINISSE - Ouderwetse gezelligheid, muziek en spektakel op het water tijdens de Visserijdagen Bruinisse! Slenter over de braderie, bezoek de kermis of bewonder de vlootshow met de Bruse vissersvloot. Er klinken shantykoren en er is een foodfestival. Een heerlijk maritiem dagje uit!

Visserijdagen Bruinisse 2015, van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli 2015 in de haven van het Zeeuwse Bruinisse.

Pret op de kermis

TILBURG - Een dagje naar de Tilburgse Kermis, dat betekent drie kilometer lang plezier en fun! Verspreid door de binnenstad vind je de honderden leuke attracties. Deze vrijdag is de openingsact en tijdens het weekend zijn er diverse optredens, onder meer van Frans Bauer en Django Wagner.

Tilburgse Kermis, van 17 tot en met 26 juli. Elke dag van 12:00 uur tot 01:00 uur te bezoeken, op zaterdag tot 14:00 uur. Vrijdag open vanaf 19:30 uur.

Stoere cowboy

LEEK - Kom een dagje naar het wilde westen tijdens de Westerndag in Familiepark Nienoord. Verkleed je als indiaan of cowboy en doe mee aan de Westernmodeshow. Wie is het mooist uitgedost? Laat je schminken, maak een rit op een paard of in de huifkar en doe mee met leuke spelletjes, allemaal in Westernstijl.

Westerndag in Familiepark Nienoord, zondag 19 juli van 9:30 uur tot 17:30 uur.

Spelen in Venray

VENRAY - Volop plezier voor kinderen, tijdens Speelstad Venray 2015. Voor een klein bedragje (voor het goede doel) spelen ze de hele dag: in het carrousel, op de stormbaan en springkussens, met mega-legoblokken of in de zandbak. Het Schouwburgplein wordt veranderd in één grote speeltuin, ontdek het zelf!

Speelstad Venray 2015, op zaterdag 18 juli van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Carnaval in het pretpark

SLAGHAREN - Spetterend carnaval vier je dit weekend in Attractiepark Slagharen, waar het evenement Mardi Grass van start gaat. De term betekent letterlijk 'vette dinsdag', het wordt overal ter wereld uitbundig gevierd en ook in Slagharen geniet je van bonte parades, exotische muziek en dans!

Mardi Grass in Attractiepark Slagharen. Er is tussen 17 juli en 23 augustus elke dag een show.

Foto 2. Waterpret in Bruinisse. Foto: Visserijdagen Bruinisse
Foto 3. Disco dancer op de kermis. Foto: Tilburgse Kermis
Foto 4. Hoefwerpen als een cowboy. Foto: Familiepark Nienoord

Laatst gewijzigd: 2015-07-23 12:36:51 · Gepubliceerd: 2015-07-13 12:26:49 - 806