Ontsnap jij binnen zestig minuten uit een escaperoom?

Bekijk alle escaperooms op DagjeWeg.NL |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De klok tikt en je kunt geen kant op...

22 juli 2015 Toerisme Landelijk Ben jij een goed team met je collega's, vrienden of familie? Stap met zijn allen in een escaperoom en je komt er binnen de kortste keren achter! Laat je opsluiten in een oude bunker, munitieopslag of kelder en zorg ervoor dat je binnen een uur weer buiten staat, want anders... De klok tikt!

Foto 1. Probeer maar eens langs die cipiers te komen... Foto: The Great Escape.

Spanning in Zwolle

Ontsnappen is de enige optie, maar gaat dat lukken?

ZWOLLE - De spanning begint bij The Great Escape al voordat je binnen bent. De bevestigingsmail licht alvast een tipje van de sluier op en het sms'je 24 uur van te voren laat de spanning toenemen... Bel aan bij het gebouw en zoek zelf de weg naar de kelder. In welke kamer moet je zijn? Ah, daar ligt een brief. Maar voordat deze geopend is, is de stalen deur al met een harde klap in het slot gevallen. Nu is het écht begonnen! De enige manier om de ruimte te verlaten is door de puzzels en opdrachten op te lossen. Gaat het jou en je vrienden lukken om binnen zestig minuten uit de kamer te ontsnappen?

Bekijk welke escaperooms er bij jou in de buurt zijn. Tip: boek een escaperoom met korting via DagjeWeg.NL Tickets.

Zoek naar Harry in Harderwijk

HARDERWIJK - In Escape Room Harderwijk stap je binnen in het kantoor van de criminele baas De Muts. Hij kijkt niet op een pistoolschot meer of minder. Blijf jij rustig en kun je de moeilijke vragen ontwijken? De Muts sluit jullie op in zijn kantoor, maar dat geeft mooi de gelegenheid om hier eens grondig op onderzoek uit te gaan. Wat is er met Harry de V. gebeurd? Waar komt al dat geld vandaan? Waar zijn de codes van de wapens? Allemaal vragen waar je, hopelijk op tijd, het antwoord op gaat vinden!

Word de held van Amsterdam

AMSTERDAM - Een historische munitieopslag in Amsterdam West is het decor voor Room Escape in Amsterdam. Er is een melding dat een links–extremistische anarchistengroep de munitieopslag is binnengevallen. Jouw team moet de aanslag weten tegen te houden. Maar... er is een bom in elkaar gezet die over precies een uur af gaat. Lukt het jullie in zestig minuten te ontsnappen en de anarchisten te verslaan? Tip: boek Room Escape Amsterdam met 10% korting per ticket via DagjeWeg.NL Tickets.

Oorlog in Nijverdal

NIJVERDAL - Levensecht, is ontsnappen uit Escaperoom Overijssel. Stap binnen in de nagebouwde bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Je krijgt een filmpje te zien over Nijverdal in de oorlog en dan begint het avontuur. Het verhaal van de escaperoom, de attributen en de opdrachten zijn gebaseerd op gebeurtenissen die zich hier in de oorlog afspeelden. Als je nu de adrenaline niet door je lijf voelt gieren... Dat moet ook wel, want ook hier moet je zien te ontsnappen binnen zestig minuten.

Ontsnappen uit een escaperoom is de ideale manier om te ontdekken hoe sterk de band binnen jouw team van collega's, familieleden of vrienden is. Een ideaal groepsuitje! Bekijk hier andere leuke groepsuitjes.
Foto 2. Doorzoek de kamer van Escape Room Amsterdam. Wie weet wat je hier allemaal vind! Foto: Escape Room Amsterdam.
Foto 3. Los de puzzels en opdrachten op bij Escape Room Overijssel. Foto: Escape Room Overijssel.
Foto 4. Los de spannende puzzels op bij Escape Room Overijssel. Foto: Escape Room Overijssel.
Ben jij de cipiers van The Prison Cell te slim af? Foto: The Great Escape.
Wat zijn dat voor mysterieuze zakjes en enveloppen? Foto: Escape Room Harderwijk.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2018-10-11 11:13:38 · Gepubliceerd: 2015-07-22 15:21:30 - 1705