1

Druilerige dag? Hier ben je voordelig onder dak!

Leuke indoor uitjes met korting of een leuk extraatje

Indoor uitjes voor de zomervakantie Nieuws door
Foto 1. Zing mee met Gerard Joling! Foto: Madame Tussauds

archief oud artikel 4 augustus 2015 Toerisme Landelijk Slecht weer vandaag? Niet getreurd, je kunt alsnog op stap! Museum, bioscoop, sauna of een overdekt strand: er is van alles te doen in vakantievierend Nederland. DagjeWeg.NL Tickets heeft de leukste indoor uitjes én de kortingsbonnen en extraatjes voor je!

Wereld vol miniaturen

Kijk je ogen uit bij Miniworld Rotterdam. Als je goed kijkt, zie je hier de mooiste dingen: bijvoorbeeld superhelden of een surfende koe. Met de drukknoppen zet je zelf van alles in beweging! Elke 24 minuten wordt het nacht en verlichten duizenden lampjes het nachtelijk landschap. Kom snel kijken!
AANBIEDING: Bestel online je tickets en ontvang een gratis speurtocht

Als het slecht weer is, ben je in de Ark van Noach helemaal veilig. Bekijk deze bijzondere boot en ontdek het verhaal er achter! Een gezinsticket kost via DagjeWeg.NL Tickets maar 28 euro in plaats van 40 euro!

Word een walviswetenschapper

Bezoek Het Scheepvaartmuseum voor een intrigerend bezoekje aan de wereld van de walvissen. Tot en met 16 augustus leer je hier alles over de walvisjacht door de eeuwen heen en jouw invloed op schone oceanen. Doe ook mee met het leuke familieprogramma Hé, dikke walvis!
AANBIEDING: Bestel je tickets met 25% korting!

Gezellig naar de film

Duik op deze grijze dag lekker de bioscoop in en kies dan eens een keer voor Omniversum, waar de prachtige familiefilm 'Pandas The Journey Home te zien is. Volg de schattige pandabeer Tao Tao en leer allerlei nieuws over deze mooie en grappige dieren. Omniversum heeft een enorm grootbeeldscherm, dus het lijkt net of je zelf in de film zit!
AANBIEDING: Ontvang appeltaart met koffie, thee of limonade bij elke ticket!

Op bezoek bij je eigen idolen

Leuk om rond te struinen: Madame Tussauds, een wereld vol wassen beelden. Hier wonen al jouw helden, of je nu van film, geschiedenis, sport of muziek houdt. Ga op de foto met George Clooney of wandel over de catwalk met Doutzen Kroes. De wassen wereld van Madame Tussauds blijft een verbazingwekkende belevenis!
AANBIEDING: Boek extra voordelig je ticket, tot wel 30 euro korting. Er is ook een combinatieticket mogelijk met The Amsterdam Dungeon.

Bijkomen in de sauna

Een mini-vakantie: dat is een bezoekje aan Thermen Holiday! Warm lekker op in de muzieksauna, de aquariumsauna, de hobbitsauna of de bioscoopsauna. Laat je verwennen tijdens een behandeling of massage en bezoek de hammam, de bibliotheek en de Siberische Banja-sauna voor als je weer wilt afkoelen.
AANBIEDING: Bestel je entreebewijs met maar liefst 54% korting!

DagjeWeg.NL Tickets heeft altijd de leukste aanbiedingen, ook voor zonnige dagen. Bekijk snel het grote aanbod!
Foto 2. Ontdek een wereld vol miniaturen! Foto: Miniworld
Foto 3. Ontdek alles over walvissen. Foto: Het Scheepvaartmuseum
Foto 4. Met z'n allen naar de pandafilm. Foto: Omniversum
Foto 5. Verwen jezelf met een mini-vakantie. Foto: Thermen Holiday

Laatst gewijzigd: 2015-08-07 12:57:49 · Gepubliceerd: 4 augustus 2015 - 1121