1

Dagje uit dit weekend

Tips voor een uitstapje in het weekend

Wat is er dit weekend te doen? Redactioneel door
Foto 1. Foto: Spoorwegmuseum

archief oud artikel 17 september 2015 Toerisme Landelijk Nog geen plannen voor dit weekend? DagjeWeg.NL helpt je graag op weg met deze leuke tips: op je gemak snuffelen tussen sieraden, bouwen met Lego, genieten van fantasy of een watersportevenement. Maak je keuze met de Weekend Top 5!

Bouw een boot van Lego

LELYSTAD - Leuk uitje voor Legoliefhebbers: in Museum Nieuw Land liggen bergen Lego. Wie bouwt zondag 20 september de mooiste boot? Kinderen tussen zeven en twaalf jaar kunnen hier helemaal los gaan op hun mooiste creatie. En er zijn nog veel meer dingen te doen, zoals kleuren en raden hoeveel Legosteentjes er in een vaas zitten.

Voordeelalert! Boek tickets voor de leukste uitstapjes nu met korting of een leuk extraatje op DagjeWeg.NL Tickets!

Verkleed je als heks

ARCEN - Verkleed je als een elf, een heks, een trol of iet anders geks en kom naar het Fantasy evenement Elfia in Kasteeltuinen Arcen. Dit evenement is voor iedereen die zich eens lekker wil laten gaan als fantasy figuur. Geniet op zaterdag 19 en zondag 20 september van riddersteekspelen, veldslagen, vuurshows, parades en de vele muziekoptredens.

Blaas stoom af

UTRECHT - Er hangt heel veel in het Spoorwegmuseum tijdens het evenement Stoom!. Alles staat op zaterdag 19 en zondag 20 september in het teken van stoom en alle machines die op stoom rijden maken een mooie tocht door de binnenstad van Utrecht. In het museum zijn allerlei demonstraties.

Maak je eigen sieraden

GRONINGEN - Lekker fröbelen en je eigen sieraden maken, dat is voor veel mensen een ontspannende bezigheid. Doe allerlei inspiratie op voor deze leuke hobby tijdens de Sieradenbeurs Groningen. Snuffel zaterdag 19 en zondag 20 september tussen de vele materialen en kralen en volg kosteloos een leuke workshop.

Dagje op de Vliet

LEIDSCHENDAM EN VOORBURG - Een dag vol leuke activiteiten in op en rond de Vliet, dat zijn de Vlietdagen 2015. Een vrijmarkt voor kinderen en veel activiteiten die door de scouting worden georganiseerd. Op zondag kun je in het centrum van Voorburg zeker veertig oldtimers bewonderen. Tijdens de Culinaire Armada vaar je langs zeven toprestaurants voor een bijzondere beleving.

Foto 2. Foto: Museum Nieuw Land
Foto 3. Foto: Fantasy Evenement Elfia
Foto 4. Foto: Spoorwegmuseum
Foto 5. Foto: Sieradenbeurs
Foto 6. Foto: Vlietdagen

Laatst gewijzigd: 2015-09-17 15:13:47 · Gepubliceerd: 17 september 2015 - 899

Activiteiten Kasteeltuinen Arcen

Binnen enkele weken te bezoeken

Moederdag Hoedendag


Vier Moederdag in Kasteeltuinen Arcen. Geniet van diverse activiteiten, modekraampjes en modeshows waarin de meest prachtige hoeden getoond worden.

Klassiek in de Tuinen


Subtiele klanken van klassieke muziek klinken in de tuinen. In een ongedwongen sfeer beweegt u door het 32 hectare grote bloemen- en plantenpark met tientallen tuinen, waar u wordt verrast door...