Vier Halloween in Julianatoren

Bezoek Julianatoren |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

21 september 2015 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Kom een héél klein beetje griezelen en vier Halloween in Julianatoren van 2 tot en met 4 oktober, 9 tot en met 11 oktober en van 16 oktober tot en met 1 november. De eerste blaadjes beginnen van de bomen te vallen en dat betekent dat het pretpark wordt versierd en iedereen zich mag verkleden als een enge griezel. Zing en dans mee met alle liedjes liedjes van Jul & Julia’s Halloweenshow. En bezoek van 16 oktober tot en met 1 november (met uitzondering van 26 oktober) de wervelende voorstelling van ‘Dolfje Weerwolfje’, bekend van de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon!

Foto 1. Kom met Halloween naar Julianatoren!

Jul & Julia’s Halloweenshow

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn al helemaal in de stemming. Verkleed als enge vampieren zijn zij druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het grote Halloweenfeest. Als Jul & Julia een wel heel bijzondere gast ontmoeten voor het grote feest krijgen ze een idee. Ze gaan Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin eens flink laten schrikken en de kinderen mogen meehelpen! Zal het grapje van de vrienden slagen? Tijdens deze vrolijke en een héél klein beetje spannende show zingen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia swingende liedjes over spoken en griezelen en bouwen ze samen met de kinderen in de zaal een groot Halloweenfeest.

Jul & Julia's Halloweenshow vindt plaats in de Slimpie Circustent achter in het pretpark - op 2, 3, 4, 9, 10, 11 en 26 oktober - om:

  • 12.30 uur
  • 13.30 uur
  • 15.30 uur
16 oktober tot en met 1 november - met uitzondering van 26 oktober:
  • 11.30 uur
  • 12.30 uur
  • 13.30 uur

Ontmoet Jul en Julia en Dolfje Weerwolfje: bestel je tickets online met € 2,- korting!

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje is een splinternieuwe spannende musical voor het hele gezin van Rick Engelkes Producties. Uiteraard is Dolfje Weerwolfje gebaseerd op de waanzinnig succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Dolfje Weerwolfje is van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 1 november (met uitzondering van maandag 26 oktober) te zien in de Julianatoren met een wervelende show!

Kom naar de show van Dolfje Weerwolfje!

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert … In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

De show van Dolfje Weerwolfje vindt van 16 oktober tot en met 1 november (met uitzondering van 26 oktober) plaats in de Slimpie Circustent achter in het pretpark om:

  • 14.30 uur
  • 15.30 uur
  • 16.30 uur

Ontmoet Jul en Julia en Dolfje Weerwolfje: bestel je tickets online met € 2,- korting!
Foto 2. Kom naar de show van Dolfje Weerwolfje! Foto's: Julianatoren
Foto 3. Kom een héél klein beetje griezelen in Julianatoren!
Foto 4. Dolfje krijgt klauwen en een witte staart. Dolfje is een weerwolfje!
Jul & Julia's Halloweenshow is maar een héél klein beetje spannend.

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2015-10-27 13:50:48 · Gepubliceerd: 2015-09-18 14:38:39 - 1441