Jaag dromen na in het Openluchtmuseum

Tijdelijk 25% korting op je tickets voor het Nederlands Openluchtmuseum |  deel via WhatsApp | Nieuws door

5 oktober 2015 Geschiedenis Arnhem, Gelderland Waar droom jij van? Een nieuwe tablet, een auto of een groter huis? Onze grootouders hadden ook dromen, al zagen die er een tikkeltje anders uit dan die van ons. Droom met ze mee in het Nederlands Openluchtmuseum tijdens de Maand van de Geschiedenis.

Foto 1. Waar droomden mensen vroeger van?

Nu tickets met 25% korting voor het Nederlands Openluchtmuseum!

Eigenlijk draait het hele leven om dromen. Vanaf kleins af aan beginnen we al met dromen, wat we later willen worden of met wie we gaan trouwen. Maar wat maken we van die dromen waar? De Maand van de Geschiedenis draait om het thema 'Tussen Droom en Daad' en over de dromers van vroeger en nu. In het Openluchtmuseum kun je zelf op zoek naar dromen en zet je die om in daden!

Ga op droomtoer in het Nederlands Openluchtmuseum

Wil je rijk, beroemd of gelukkig worden? In de Droomtent op de grote weide van het Openluchtmuseum download je de gratis app TOURtoDO - neem dus je opgeladen smartphone mee - en jaag je jouw droom na. Onderweg wordt iedereen op de proef gesteld. Wie toont er lef en wie laat zich kennen? Ben je een doorzetter of niet? Het hele gezin kan meedoen met de Droomtoer. Aan het einde rest de vraag wie de meeste handtekeningen, munten of klavertjes vier heeft verzameld. En uiteindelijk de droom heeft waargemaakt!

DagjeWeg.NL Tickets biedt acties en kortingen voor een dagje weg!
Foto 2. Samen op dromenjacht in het Nederlands Openluchtmuseum.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2015-10-08 17:11:59 · Gepubliceerd: 2015-10-05 13:29:52 - 143