Lanceer een raket in de herfstvakantie

Space Expo: maak een tripje naar de Melkweg |  deel via WhatsApp | Redactioneel - Commerciële bijdrage door

Een vakantieprogramma vol activiteiten in Space Expo Noordwijk

12 oktober 2015 Wetenschap Noordwijk, Zuid-Holland Schiet net als Miles van Morgen, uit de populaire Disney-serie, door de ruimte in Space Expo. Tijdens de herfstvakantie kun je astronaut Miles ontmoeten en meteen een eigen raket of Merc-masker maken. En nog gaver: een waterraket lanceren!

Foto 1. Activiteiten bij Space Expo.

Raketten lanceren!

In de herfstvakantie schieten bij Space Expo de raketten door de lucht. Als het droog weer is, krijgen kinderen tot en met veertien jaar de kans om zelf een waterraket te lanceren en er worden miniraketjes gelanceerd. Het raketprogramma gaat daarnaast over de geschiedenis van raketten, de grootste verschillen en de werking van deze werkpaarden van de ruimtevaart.

Ontmoet Miles van Morgen

Ken je de populaire tv-serie Miles van Morgen? Dit stoere astronautje komt in de herfstvakantie naar Space Expo om zijn avonturen samen te beleven. Van 17 tot en met 25 oktober is Disney Junior TV aanwezig met astronaut Miles van Morgen. Doe net als Miles en bouw je eigen raket of maak een Merc masker. Dit kun je allemaal doen met Miles:

  • Sta op het blasboard van Miles
  • Doe het ruimte ringen spel
  • Ontdek de ruimte in ons doolhof
  • Doe het ruimtespel
  • Fotomoment met Miles van Morgen
  • Doe mee met de prijsvragen

Tip: naar Space Expo met korting!

Wie slim is komt in de herfstvakantie met het nieuwe ruimteboek van Govert Schilling, Raar maar Waar, naar Space Expo. Dan kun je aan de balie laten zien, de expo bezoeken voor € 3,50. (tot en met 12 jaar, 1 kind per boek, niet in combinatie met andere acties) op zaterdag 18 oktober met het kinderboekenweekgeschenk, Per Ongelukt! van Simon van der Geest, naar Space Expo. Dan mag je gratis naar binnen! (tot en met 12 jaar, 1 kind per boek, niet in combinatie met andere acties)

Foto 2. Lanceer een waterraket bij Space Expo.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2020-03-19 15:16:24 · Gepubliceerd: 2015-10-05 17:26:46 - 3560